Honor magic 7 pro face id kısmında Iphone'la gerçekten yarışır. Ancak honor arayüz ve sistemi başarılı değil, özellikle 50k bandında bir cihaza göre kamerası gerçekten çok kötü. S25+ ve Honor magic 7 proyu kıyaslayınca, s25+'ın bile yanına yaklaşamaz. Ayrıca şahsen ben 50k+ her telefonun ikinci...
Samsung'un yüz okumasına gayet iyi diyen biri hiç iphone kullanmamıştır. Iphone 14 pro max'imi verip s25+ almıştım, gerçekten sırf yüz okumasından dolayı satıp 17 pro maxten devam etme kararı aldım.
Honor magic 7 pro da kısa bir süre kullanım deneyimim oldu. Diğer arkadaşların dediği gibi bir...
hocam hayırlı olsun. Synapse uygulamasında netlik arttırma arka plan seslerini kısma gibi ayarlar var. Hangi sekmede bırakırsanız orası aktif çalışıyor. Netlik arttırma kısmında 70 civarına getirip bırakmak en iyi performans gibime geldi benim
Hocam merhaba daha yeni geldi yaklaşık 30 dakika kadar test yapabildim. Logitech Superlight'a kıyasla deri pedleri daha kaliteli ve şık duruyor. Özellikle mikrofon kalitesini beğendim, 10 üzerinden 8 diyebilirim. Genel tasarımı aslında kırılabilecek gibi duruyor ilk bakışta ama ele alınca...
Bence kurumsal tarafı kesinlikle farklıdır, bir stok girdisi çıktısı olması gerekli. İthalat ihracat işiyle kendim de uğraşıyorum en ufak ithal üründe bile çok sayıda prosedür var, hele elektronikte hiç düşünemiyorum.
Tabii ki öyledir. Ben savunmuyorum şahsen ancak ulaşması zor olan ürünlerin alım ve satımını yapıyorlar. Muhtemelen orijinal kutuyu vesaire Çinli firmalar talep ediyordur iade amacıyla.
Dediğim koşullar altında geri aldıklarını söylediler mail yoluyla. Ayrıca tüm kutu içeriği diye belirtiyorlar...