kpps2 isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! Playstation Plus Deluxe 12 Ay %35 indirim

Bende çıkmıyor, yükseltemiyorum da indirimli şekilde ilginç
  2. K

🔥İndirim Razer BlackShark V3 Kablosuz oyuncu kulaklığı 6374₺🔥🔥(DİP FİYAT)

hocam hayırlı olsun. Synapse uygulamasında netlik arttırma arka plan seslerini kısma gibi ayarlar var. Hangi sekmede bırakırsanız orası aktif çalışıyor. Netlik arttırma kısmında 70 civarına getirip bırakmak en iyi performans gibime geldi benim
  3. K

Hocam merhaba daha yeni geldi yaklaşık 30 dakika kadar test yapabildim. Logitech Superlight'a kıyasla deri pedleri daha kaliteli ve şık duruyor. Özellikle mikrofon kalitesini beğendim, 10 üzerinden 8 diyebilirim. Genel tasarımı aslında kırılabilecek gibi duruyor ilk bakışta ama ele alınca...
  4. K

Benim bugün gelecek Logitech Superlight'tan geçiş yapıyorum 4-5 yıl sonra. Denedikten sonra bilgi veririm.
  5. K

❌İndirim Bitti! WraithEsports Kış indirimleri

Bence kurumsal tarafı kesinlikle farklıdır, bir stok girdisi çıktısı olması gerekli. İthalat ihracat işiyle kendim de uğraşıyorum en ufak ithal üründe bile çok sayıda prosedür var, hele elektronikte hiç düşünemiyorum.
  6. K

Tabii ki öyledir. Ben savunmuyorum şahsen ancak ulaşması zor olan ürünlerin alım ve satımını yapıyorlar. Muhtemelen orijinal kutuyu vesaire Çinli firmalar talep ediyordur iade amacıyla. Dediğim koşullar altında geri aldıklarını söylediler mail yoluyla. Ayrıca tüm kutu içeriği diye belirtiyorlar...
  7. K

Şahsen ben 5-6 defa alışveriş yaptım, bir ürünü de 1.5 yıl sonra garantiye göndermek istedim, verdikleri bilgi şu şekilde; * Orijinal kutunun bulunması, * Ürünün kutu içeriklerinin bulunması, * Fatura eklenmesi. Akabinde ücretsiz tamir veya değişim yapabileceklerini belirttiler. Tabii başka...
  8. K

🔥İndirim 7800x3d 14.766₺ + Peşin Fiyatına 9 Taksit!

Ben magic'ten satın aldım 1 ay önce bir sorun yaşamadım. Tabii yaşayanda olmuştur elbet.
  9. K

❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

Yani bence biraz şans işi, ben 2 adet aldım hiç bir sorun yok, ne ghosting ne ölü piksel.
  10. K

❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

Bende aldım baya memnunum, sıfır ölü piksel. Renkleri ve parlaklığı da tatmin edici, şayet geceleri parlaklığını kısıyorum.
  11. K

🔥İndirim Samsung Tab S9 19.999 TL - Vade Farksız 6 Taksit

Bende bu şekilde 3000tllik kupon mevcut. Belki hepsiburada premium ile ilgilidir.
  12. K

🔥İndirim Samsung Tab S9 19.999 TL - Vade Farksız 6 Taksit

Forum kullanımı konusunda acemiyim ancak şu anda aynı ürün 18.999tl hepsiburada da. 3.000tl kupon gözüküyor bende, sizde nasıl bilmiyorum.
  13. K

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7600X AM5 İşlemci 6.899 TL

Kimisi çok önemsiyor şahsen bende kutulu ürün almaya özen gösteriyorum kutusuna bile sahip çıkan genelde ürüne de iyi bakıyor :D
  14. K

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7600X AM5 İşlemci 6.899 TL

Satarken iş yapıyor :D Ayrıca fiyat cidden çok iyi. Bu fiyata anca 13400f alabiliyorsun malum ekonomi..
  15. K

Vatan i5-13400f & 4070 sistem sorunu

Merhabalar, Vatandan 40.200tlye aşağıya linkini bırakacağım sistemi aldım. İlave olarak kule tipi işlemci soğutucu ve ddr5 16gb gskill 2. ram ilave ettim. Fakat bir kaç sorunum mevcut; 1- Ramlerin maksimum mhzsi işlemcinin desteklediği kadar mı çıkıyor? Anakart 5600 ramler de 5600 fakat XMP...
Geri