Merhaba @Jill Valentine,
Fanların rgblerini açıp kapatabileceğim bir kasa önerebilir misin? XPG K Mesh kasada açıp kapatabilir miyim fanların ışıklarını? Gerekirse ışıksız fanlı kasa da olur. Kendim fan kontrolcüsü ile uğraşmak istemiyorum ama tek çözüm oysa yapacak bir şey yok
7500f almak istiyorum şuan için. Ekran kartını da şimdi yüksek alıp ileride işlemciyi yükseltmek istiyorum. Eğer fps'i sabitlersem yine de darboğaz yaşar mıyım?
En son bu şekilde bir sistem topladım önerilerinizi dikkate alarak. Sanırım ilk attığım sistemden daha iyi oldu.
https://www.incehesap.com/oyun-bilgisayari-toplama/?p=49855-1_65690-1_66692-1_72983-1_74282-1_74882-1_77292-1
İşlemci soğutucu olarak da bunu düşünüyorum...
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Ayrı ayrı parça toplamayı düşünmüyorum. Monte ederken zorluk yaşamaktan korkuyorum. Attığınız parçalar gerçekten hazır sistemdekilere göre daha güzel görünüyor.
Ben hazır sistem önerisi istiyorum. Özellikle sormak istediğim şey de bu kasanın psu'su sıkıntı...
Merhaba herkese,
Aşağıda linkini paylaştığım hazır sistemi almayı düşünüyorum. Pek çok hazır sistem sitesini ve modelleri gezdim içime en çok sinen bu oldu. Yayın açmak istediğim için NVIDIA'nın ekran kartlarından birisini tercih etmek istedim. Bu ekran kartı eğer planladığım kullanım şekli...