Kral1 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Fivem sunucu banı nasıl kalkar

Tamamdır sağol ben iyice araştıracağım
  2. K

Hayır aynı hesaba girmedim yeni cfx steam rockstar hesapları ve yeni Gta ile girdim 1765491724 Hwid banı var
  3. K

Spoofer illa şart mı ? Bildiğin spoofer var mı ? Ve yeni Windows ürün anahtarımı almam gerekiyor
  4. K

FiveM oyununa Epic Gamesden girsem banım açılır mı?

Hocam sorununu çözdün mü? Çözdüysen bana da anlatır mısın bende bir sunucudan ban yedim
  5. K

Fivem düşük fps sorunu

Aynı sorun bende de var.Çözüm bulursan haber et.Bu arada tavsiye ettiğin sunucu var mıdır
  6. K

Hocam söylediklerinin hepsini yaptım.harfi harfine ama yine olmadı.sunucu boz rp.sence sorun nedir ? sen daha önce denedin mi söylediklerini 1765066739 Onu nasıl öğreneceğim ve her iki banın da çözümlerini biliyor musun ? Anlatır mısın ?
  7. K

Onu bilmiyorum işte genelde ne banı verirler 1764718117 Steam ve epici değiştikten sonra,Cfx fiveme aynı önceki hesapla girsem sorun olur mu bu arada discordsan da ban yedim nasıl olacak
  8. K

arkadaşlar fivem’de oynadığım bir sunucu vardı süresiz ban yedim.proofem atarsam PC’ye ban kalkar mı ? Bildiğiniz proofem var mı ? Veya bu banı nasıl kaldırırım seri destek
Geri