kral123321 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım 23.000 TL Bütçe ile OLED Monitör Önerisi / Sıralama Tavsiyesi

woled biraz daha sorunlu galiba bendede woled daha dayanıklı diye biliyordum aklımda öyle kalmış
  2. K

o bütçeye cıkmam zor bakalım şuan sizin dediklerinize göre lg kafada 1 lenovo 2 gibi bir şey oluşştu birde bu woled ile qd oled artıları yada eksileri ne bilen reisler yardımcı olabilirmi
  3. K

siz bu listeden hangisine olum bakıyorsunuz hocam 1786913305 reisler lg yi önerirse cumayı beklerim kral
  4. K

bu lenovoyu attıgım listedeki qd oled monitörlerin önüne koymalımıyım yoksa aoc mu daha iyi yoksa hepsi aynımı 1786911572 @Tayfunns hocam sizi iki forumdada rahatsız ediyorum ama harbi yardım lazım
  5. K

bu haftada düşermi ben geçen cuma alıcaktım gece 2 de bittigini bilmiyordum bi yemek yedim geldim 20 dk ile kacırdım
  6. K

Herkese selamlar, 23.000 TL civarı bir bütçeyle 2K 240Hz OLED monitör almak istiyorum. Piyasayı araştırdığımda bu bütçe bandında ve yakınlarında gözüme çarpan 4 tane model oldu. Ancak bütçem esnek değil, hatta her an biraz daha düşüp alt modellere kayma ihtimalim var. Bu yüzden sizden hem bir...
  7. K

Yardım Samsung Odyssey G65B TV modunda ghosting yapıyor

yt de aynı degişmiyor bu tizen bozuk bendeki galiba
  8. K

prime videoda dizi izliyorum ölesine deneyim diye bi baktım baya ghosting oluyor kafama taklıldı 1768588181 ama alın aldırın 10 numara monitör
  9. K

evet hocam hatta bundan daha beterdir öle diyeyim bu tizen ile alakalı mıki bilmiyorum orda yapıyor normal kullanımda yapmıyor
  10. K

dp kablosu sorunlu olsa normal kullanımdada sorun yaratmazmı hocam 1768587518 yt de bildiginiz bi video varmı ordan acıyım atayımn hocam testi normal vvideoda belli olmuyor cünkü
  11. K

Hocam video cektim telefonda pek belli olmuyor ama gözle bakınca fazla rahatsız ediyor nornaml pc ile kullanınca sorun ama tv moduna gectiginde sorun oluyo
  12. K

yaptım olmuyor hocam hala aynı tv modunda
  13. K

alla alla bende tv de ghosting oluyor bi cekip atabilirmisin rica etsem tv modunda
  14. K

Tv modunda ghosting yapıyor mu sizde
Geri