Kraleken021 isimli üyenin son içerikleri

1. K

M&B Bannerlord mod aktive olmuyor

Merhabalar, Bannerlord'u modlamak istiyorum. Lazım olan ana modları sıralamasına göre doğru yaptım, modları da doğru şekilde sıralandırdım. Fakat hiçbir şekilde Xorberax' legacy, Dismemberment plus, Immersive battlefields gibi modlar aktifleşmiyor. Diğerleri ise aktifleşiyor. Benim burada...
  2. K

Çözüldü✓ Belleği diğer slota takınca sisteme görüntü gelmiyor

Anakartım 2 ram slotlu BIOS'u garanti servisinde güncellemişlerdi zaten. dediğiniz gibi, XMP'yi devre dışı bıraktım. Hatta bozuk diye adlandırdığım RAM A1 de çalışmaya devam edip B1 de hine görüntü vermiyordu. Zaten sağlam olanı da görüntü vermiyor B1'de RAM slotu kaynaklı bir sorun bence.
  3. K

Çözüldü✓ Belleği diğer slota takınca sisteme görüntü gelmiyor

Merhaba, Konuya bodoslama atlıyorum. Benim B1 RAM slotum yandı sanıp garantiye göndermiştim. Ve onlarda bana slotlar 3200MHz XMP açık şekilde çalıştığını söylemişlerdi. Velev ki bir tane RAM bozuldu diyelim 2x8 RAM'im var. Diğer RAM'i A1'e takınca görüntü gelirken, neden B1 de görüntü gelmiyor...
  4. K

CYBERPUNK 2077 2.21 sürümü MODLARI ÇALIŞMIYOR

Bir süre önce CYBERPUNK 2077 aldım. hem oynarım hem de mod ekler daha fazla eğlenirim dedim. Fakat modlar konusunda biraz sıkıntılar çıkmaya başladı. Modu, Vortex adlı bir uygulamanın yardımıyla indiriyorum, kullanıcılar gayet memnun bir şekilde dile getiriyor. Fakat bende direkt mod çalışmıyor...
Geri