kralfelanfilan isimli üyenin son içerikleri

1. K

Pc f2 ekranında kalıyor

ssd di bios ta boot olarak kayıtlı zaten wibdows ssd de ama hardiski takınca açılmıyor f 2 de takılı kalıyor ilerlemiyor f 2 ye de bassam del e de bassam enter a da bassam ilerlemiyor
  2. K

Pc f2 ekranında kalıyor

Arkadaşlar bende ssd ve harddisk var pcde harddisk takılı olunca bios ekranına f2 ekranında kaliyor ve ilerlemiyor ama harddisk takılı olmayınca hemen ce windows açılıyor bi sorun oluşmuyor acaba harddisk bozuk olabilir mi ?
  3. K

240hz monitor yardım

Hocam Dell güvenilir mi sağlam bir marka mı acaba ? Bilginiz varmı
  4. K

RTX 4060Ti vs RTX 3070

Bende 4060 ti var ve cok güzel bir ekran kartı ve bence yeni çıkmış ve saf güçte olmasa bile dlss 3.5 ile 3070 i geciyor bence 4060 ti alman daha mantıklı
  5. K

240hz monitor yardım

Uyguna ucuz ve saglam bir 240 hz monitör tavsiyeniz varmı msi aoc Samsung monitörler olabilir (bütçe 10000)
  6. K

Yeni Topladığım Bilgisayar Herkese Nasip Olur İnşallah Bileşenler Nasıl?

Abi hayırlı olsun allah uzun ömürlü kullanmayı nasip etsin ama keşke 4080 superi bekleseydin 4080 super daha iyi ve daha ucuza cikicakti
  7. K

FrekansTV 4060Ti Sistem 25122TL

Hocam ben 2 ay önce pc aldim 4060 ti r5 5600 lu ve 21 di suanki fiyatına göre makul ve gayet iyi ama benden tavsiye ssd yi 1 tb ta çıkarıp okuma yazma hizini yukseltebilirsiniz veya hava sogutma alabilirsiniz o sisteme
  8. K

Ücretsiz canlı duvar kağıdı nereden indirebilirim?

Teşekkür ederim
  9. K

Ücretsiz canlı duvar kağıdı nereden indirebilirim?

Beyler bana şimdi yardım etmeniz lazım pc ye ücretsiz bedavaya canlı duvar kağıdı nasıl bulabilirim
  10. K

Drr4 sistem oyun tavsiyesi

Beyler şimdi sistemi söylüyorum 2×8 gb 3600 mhz cl18 ram Ryzen 5 5600 1tb m2 ssd 3500/3000 4060 ti 8 gb version Anakart b450 Şimdi bana bu sistemle oynuyabilecegim güzel oyun tavsiyesi verebilir misiniz?
Geri