kralistE isimli üyenin son içerikleri

1. K

Aksiyon Kamera Öneri

Selam, motorun üstünde çekim yapmak için 60fps 4k öncelikli aksiyon kamerası arıyorum. Bütçe 10 bin lira. Önerebileceğiniz kameralar var mı ?
  2. K

Cs 2 faceit ping sorunu

Merhaba faceit'te 49 ping aldığım almanya sunucusunda dahi 150 ping alıyorum şuan. Neden bilmiyorum, bilen var mı ?
  3. K

Yardım Faceit Sunucularında Yaşanan Yüksek Ping Sorunu

hocam şu sorunu çözdünüz mü ya bendede var
  4. K

Motosiklet için aksiyon kamera önerisi

Merhaba kaskıma F/P bir aksiyon kamerası almayı düşünüyorum. Profesyonel değil yalnızca arada kendim için video almayı instagramda arkadaşlarıma vs. paylaşma amaçlı bütçe 10 binin içinde olmalı. Güzel önerileriniz varsa açıklayarak önerebilir misiniz ?
  5. K

CF Moto nk250 ABS ışığı yanıp sönüyor.

Eyvallah
  6. K

Eyvallah bakarım ama ben bunun bi problem olduğunu bilmiyordum. Yani ilk günden beri yanıp sönüyor. 1 Hafta oldu alalı.
  7. K

Selamlar, kısa süre önce NK250 aldım. ABS ışığı yanıp sönüyor sürekli. Yetkili servisi arayacağım ancak sebebi nedir bi bilen var mı?
  8. K

Beylikdüzü-maslak (42Maslak AVM) ulaşım yolu

Arkadaşlar merhaba 21 Haziran'da başlayacak olan Valorant Split 2 play-off ları için ESA Arena'ya gitmek istiyorum hangi metrobüsleri kullanacağımı söyleyebilir misiniz? (Beylikdüzü-Sarıyer (Maslak) ESA Arena
  9. K

Valorant server değiştirince rank sıfırlanıyor mu ?

Yakın bir zamanda valorant hesabımın bölgesini değiştireceğim. Rankım immortal. Rankım sıfırlanır mı ?
  10. K

LGS Yedek Sistemi Nasıl

Çapa fen yazıcam yedeklerden YAZDIM DAHA DOĞRUSU
  11. K

LGS Yedek Sistemi Nasıl

Yani hocam yazan 10 kişinin TOP 5 alınıyor gibi mi
  12. K

LGS Yedek Sistemi Nasıl

LGS'de açıklandıktan sonra olan Boş Kontenjandan Girme Sistemi nasıl işliyor ? Mesela kimsenin tercih etmediği 2 boş kontenjanı olan bir okula 2 kişi yazarsa ikiside girebiliyor mu ?
  13. K

Spider Man mi Yoksa Elden Ring Mi ?

sağ olun beyler bende öyle düşünmüştüm <3
  14. K

sağ ol hocam
  15. K

Merhaba spider man remastered indireceğim ya da Elden Ring öncelikle hangisinin oynanması gerektiği konusunda ikilemdeyim. Lütfen yardımcı olun.
Geri