iyi aksamlar birisinin instagramini bulmak istiyorum hesabi oldugunu biliyorum hesabindaki fotograf bile var elimde buyuk ihtimal zaten hesabi acik ama hesabini bir turlu bulamadim soyadini bilmedigim icin herhangi bir yolu var mi bulmamin
iyi aksamlar elimdeki cihazim olan iphone 13 256 gb kutu fatura garantisi subat 2024 pil 87 dir takas icin ise iphone 14 pro 128 gb 100 pil 2.5 aylik her seyi dahil uste 23 k istiyor mantikli bir takas olur mu tesekkurler
yani garantinin ayni surede bitmesi pilin ayni olmasindan vs yola cikarsak benim telefonla ayni derece yorulmus olmasi gerekir ve ben zaten su an her ihtiyacimi karsilayabiliyorum tek motivem telefonumu 2 nesil yenilemis olacak olmam
saydigim ozellikteki cihazlardan 11 in sahibi benim olasi takasta 12 bin ustune verecegim
1695198875
bana da cok iyi geldi ama 11 den 13 e gectigimde bariz bir fark yasayacak miyim emin olmadigimdan su an kararsiz oldugum takas
sizin dusuncelerinizi cok merak ettigim icin direkt size sormak istedim elimdeki iphone 11 128 gb 86 pil kutu fatura garanti dahil iphone 13 256 gb ve her seyi ayni olan cihaza takas olarak ilave 12 bin lira vermek mantikli bir takas olur mu