Kasanın arkasındaki kontrolcü RGB için. İşlemci soğutucunuzun fanı veya fanlarında RGB varsa onun RGB kablosunu bu kontrolcüye takmanız gerekiyor. (Tek bir yerden yönetmek isterseniz tabi, yoksa doğrudan anakarta da takılabilir.)
Yukarıda fanları nasıl montajladığımı yazdım. Egzoz fanı ile aynı yöne bakıyor iki fan da. Dediğim gibi RAM tarafındaki fanı biraz yukarı kaldırma payım sadece 5mm ile sınırlı.
Şuan iş yerindeyim akşam dediğiniz gibi bir deneyeceğim ama kasanın içine sığabileceğini düşünmüyorum. Çünkü göz kararı bir bakmıştım kurarken ya tam sığar ya cam kapağa değer gibi ondan korkuyorum. İade vs. uğraşmak istemediğimden en kötü böyle bırakma taraftarıyım açıkçası. Birkaç derece farka...
Sistemi toplarken fiyattan kısmak için kasayı MSI MAG FORCE M100R Mini aldım. Bundan dolayı fanı biraz yükseltsem cam kapağı kapatamayacağım, kısacası sığmayacak. Çünkü maksimum desteği 160mm, kullandığım soğutucu ise normal montajda 155mm. Ya tam sığar ya da sığmaz gibi. Birkaç yerde sadece...
Merhaba arkadaşlar,
RAM yüksekliğinden dolayı sağ tarafa fan takamadığım için bir ortaya bir de sol tarafa taktım. Bu şekilde bir sorun olur mu?
Görsel ektedir.