Videodaki gibi flashı hazırlayıp takıp tuşa bastığımda anakart kendini güncellemiyordu fakat sonrasında kasayı kapattım ramleri ve harddiski de çıkarttım. Kapalıyken tuşa basınca bios güncellenmeye başladı. Şu an mouse ve klavye çalısıyor rgb leri yanmaya başladı fakat hala görüntü alamıyorum...
Flash bios tusu var ama nasıl kullanmam gerektiğinden tam emin değilim.
Bir kere basmıştım ve anlık kırmızı ışık yandı söndü. İnternet kablosunu bağlamam gerekir mi bios update tuşu için?
Topladığım pcde kasadaki fanlar, ledler, ekran kartı,soğutma çalışıyor fakar monitöre bağlayınca görüntü gelmiyor biosa ulaşamaıyorum. Usb girişleri de çalışmıyor. Klavye mouse bağlayınca rgblerinden ışık dahi alamıyorum(kasanın kendi usb girişinden de aynı şekilde herhangi bi dönüş alamıyorum)...
indirimin son günü olduğu için elim ayağıma dolaştı. konuya da hakim değilim amatörlüğümü maruz görün fiyat farkı çok biliyorum ama itopyanın özel mart indiriminde olan efe uygaç mint 3070ti i5 11600k sistemiyle de arada kaldım. fiyat farkına değecek bir sistem mi?
bilen biri yardımcı...
https://www.gaming.gen.tr/urun/125654/epic-6600-amd-ryzen-5-5600x-amd-ryzen-5-5600x-msi-radeon-rx-6600-armor-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
sistem alınır mı ya da 15k bütçeye kadar alınabilecek tavsiyeleriniz varsa ve iletebilirseniz sevinirim