Kranos06 isimli üyenin son içerikleri

1. K

FC25 Maç İçinde takılma yaşıyorum

iyi günler dostlar bende fc25 var ama oyun içinde maçlarda anlık takılma sorunu yaşıyorum bu konu hakkında yardımcı olabilme şansınız varmı. maç içinde atak yapmaya başladığımda oyun takılıyor ama rakip atak yapınca sıkıntı yok
  2. K

Steam erken erişim oyun

Steamde rematch erken erisim icin kabul edildim.Erken erisim bitince oyunu almam gerekicekmi yoksa oyun bendemi kalıcak
  3. K

Forza horizon 4 açılmıyor

Merhabalar Forza 4 u bugün yükledim ama oyunu açmak istediğim zaman burada kalıyor ve belli bir süre sonra Steam çöküyor bunun sebebini bilen varmı?
  4. K

Steam hesabım çalındı yardım edin

Hesabımı kurtardim teşekkürler
  5. K

Tm peki sence yarın kaçta girip bakiyim
  6. K

Şeyde sorun var hak bitti ya benim derdim o hani ne zaman yenilenir onu bilmiyorum korkum orada
  7. K

Knk ben yeni bilgisayar aldım ve bu işleri pek bilmiyorum link geldi bilmediğim için bastım sonra hesabımin şifresi meili ve telefon numarası tesgisti 1704208137 Tamamdır yarın olmassa yazarım tekrar
  8. K

Yaptım ama sonra iptal ettim yine aticaktin bu geldi geldiği içinde atamıyorum şuan ne kadar beklemem gerektiğini biliyormusun yoksa
  9. K

Steam hasabim çalındı ve ben çok fazla desteğe girdim talep atamadım ne kadar beklemem gerek bilen varmı
Geri