Bugün AOC GK500 klavye elime ulaştı. Klavyenin sesini beğendim ama görünüşünü beğendini söylemeyeceğim. Daha sonra harici tuşlar harici ışıkları yanmıyor. Bu klavyeyi iade edip TUF Gaming K5'i alsam pişman olur muyum? Lütfen o mekanik falan saçmalıklarına girmeyin. Birinin membran olduğunun...
Sizin işlemci ryzen 5 3600 ve bronze sample galiba. Rica etsem hangi ayarlarda kullandığınızı söyler misiniz? Ben 4.2 hızı bırak 4.1'e bile çıkamadım. Sistem fanları son hızda çalıştı bilgisayar açılmadı.
Merhaba arkadaşlar özellikle bu konuda tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var. Ryzen 5 3600 işlemcisini kullanıyorum. Tüm ayarlar Auto'da. CBS açık durumda. Bu yüzden voltaj sürekli dalgalanıyor. 1.075 olup sonra 1.450,1475'e çıkıyor sonra tekrar iniyor. Sıcaklıklar da bu yüzden boşta 55...
Bu kartla ilk defa taksitli alışveriş yapmıyorum hocam. Sorun çıkaran tek site İtopya oldu. Ve sitelerinde Bankkart combo kart desteğini göstermelerine rağmen.
Bunun için İtopya ile görüştüm, bankayı arayın bizde sorun yok dediler. Sonra banka ile görüştüm, banka bana onların post makineleri taksiti kabul etmiyor büyük ihtimal dedi. Başka 1 tane daha Combokartım var. Onu da denediğim zaman aynı durum oluşuyor. Fakat daha farklı bir kart kullandığım...
Merhaba arkadaşlar itopyadan bir ürün almaya çalışıyorum. Fakat taksit seçeneğini seçmene rağmen taksitli ödemeyi kabul etmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana küstahça sitemizde hiçbir sorun yoktur bankanızla görüşmelisiniz dedi. Kredi kartım Bankkart Combo daha önce bu kartla bu siteden...