krastfrey isimli üyenin son içerikleri

1. K

Öneri Kingdom Come Deliverance1 ve 2 yi bitirdim benzer kalitede oyun öneriniz var mı?

Herkese merhaba, Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2'yi bitirdim ve gerçekten hayran kaldım. Yapımcı ekip resmen yeni bir tür yaratmış gibi hissediyorum. Oynanış tarzı, atmosferi ve özellikle ana hikâyeyi ilerletmek için yapılan görev yapısı beni fazlasıyla etkiledi. Bu iki oyunu yakın zamanda...
  2. K

Ucuza Steam Hesabı Alınır mı?

Teşekkür ederim çok sağolun,ferahladım şahsen. 1755117661 Kendi siteleri var bu satıcının https://sentinusstore.com/ diye Guard ile teslim edildi 1755118022 İtemsatıs dan aldığım satıcının hesabını guard ile etkinleştirdiğim sitede bu https://sentinusstore.com/ bu, oyuns.com dan aldığım...
  3. K

Biraz olsun ferahladım umarım sorun yaşamam ikisi de çok sevdiğim oyunlar.Teşekkür ederim size
  4. K

İki aldığım üründe kendi siteleri üzerinden guard kodu ile verdi hesapları.
  5. K

Özellikle de en iyi satıcıdan almıştım aslında
  6. K

Dediğim gibi ben aldım ama sadece giriş yaptım şuanlık.Sadece itemsatis dan aldığımın hesabının ismi yabancı onun dışında oyuns.com da direkt site ismi olarak verdiler.Mesajlarıma da cevap verdiler.Herhangi bir sorun olurmu? 1755117194 Aile paylaşımlımlı olarak verdiler çevrimdışı modda...
  7. K

Dediğim gibi ben aldım ama sadece giriş yaptım şuanlık.Sadece itemsatis dan aldığımın hesabının ismi yabancı onun dışında oyuns.com da direkt site ismi olarak verdiler.Mesajlarıma da cevap verdiler.Herhangi bir sorun olurmu?
  8. K

Dediğim gibi ben aldım ama sadece giriş yaptım şuanlık.Sadece itemsatis dan aldığımın hesabının ismi yabancı onun dışında oyuns.com da direkt site ismi olarak verdiler.Mesajlarıma da cevap verdiler.Herhangi bir sorun olurmu?
  9. K

Merhaba herkese iyi akşamlar, oynamak istediğim iki oyun vardı. Kingdom Come: Deliverance 2 ve The Last of Us Part 1 ancak malum fiyatlar ortada bu iki oyuna yüksek miktarda para veremedim. Bu birkaç gün içinde Kingdom Come: Deliverance 2 oyununu İtemsatış üzerinden bu satıcıdan...
  10. K

15 Yaşında Kodlama Öğrenmek İstiyorum

https://www.udemy.com/share/102n2K3@Y8xnrToowhycHf89wgtaMMShBNZnkD6a5j6HMT5t2vQpNjrCcEcPEGUqLpY-SE08OQ==/ Arkadaşlar bu kursu zamanında satın almıştım.Başlangıç için iyi bir kursmudur bilgisi olan kursu inceleyebilirmi acaba? @bekape @-Mehmet- @Gravewormszr @elemin @bengazi @04umut76
  11. K

inşallah yapabilirim. teşekkür ederim bakacağım 1747516476 yani genel olarak herkes bana ilk başta algoritmayı öğrenmemi söylüyor. ondan sonra tam anlamıyla yazılıma başlamamı söylüyor.Umarım bu çıktığım yolu kötü bir şekilde bitirmem. 1747516571 herkese teşekkür ediyorum, tekrardan umarım ki...
  12. K

arduino ile pekiştirmek istiyorum şahsen.Youtube kanalı önerdiğiniz için teşekkür ederim bende zaten isteyecektim iyi oldu.
  13. K

bunun gibi örnekleri chatgpt bana yaptırdı.Ama ben sadece sayıları veya kodun içindeki isimleri düzenledim.Kopyala yapıştır yaptım yani.Bu kodları kendim yazmamın gözüme çok zor geldiği için bırakma gibi bir olayım oldu.Ama benim başlangıçım zaten yanlışmış meğerse
  14. K

her şey ilk başta algoritma ile başlıyor yani
  15. K

teşekkür ederim bilgi için 1747515294 hangi dil ile başlamam gerek acaba
Geri