Kratch isimli üyenin son içerikleri

1. K

6700xt marka model önerisi

Rx 6700xt almayı düşünüyorum msi mech2x harici bir model önerebilir misiniz gürültüsüz çalışması ve ısınmaması tercihimdir.
  2. K

Yaz Aylarında 85 Derece CPU Sıcaklığı Normal mi?

Sıkıntının kasanın ön fanlarının hava alamamasından kaynaklandığını düşünüyorum gördüğüm kadarıyla önde yeterli açıklık yok kapağı açma şansınız var mı?
  3. K

3 tane cpu fanı mı var? Hangi soğutucuyu kullanıyosunuz
  4. K

Değil. Termal macununun durumunu kontrol et sıkıntı yoksa işlemci soğutucuyu değiştir. Benimki max 75 derece görüyordu yeni soğutucu aldım şuan 60 dereceyi bile görmüyor çok memnunum. Bu arada kasanın modeli ne ve kaç adet fan var ?
  5. K

Çözüldü✓ MSI garanti firması anakartın 75 derece chipsetine normal diyor

Hocam ben de o derece normal, şu derecenin üstü sıkıntılı diyenleri anlamıyorum illa tehlikeli sıcaklığa mı ulaşması lazım yani normal olmaması için. 75 derece de aşırı yüksek bi sıcaklık bence. Donanımın ömrünü kısaltır.
  6. K

RX 6700 XT Wattman Hatası

rx 6600 kullanıyorum, elektrikler kesildiğinde ben de aynı hatayı almıştım demek ki kartta bir sorun yokmuş
  7. K

🔥İndirim 15.498 TL Hp Pavilion Rtx 3060TI Hazır Sistem

Aynı sistemi aynı parçaları kullanarak daha ucuza toplayabilirsiniz 17k şuan fiyatı. Benim tavsiyem ekran kartını rx6600xt gibi daha ucuz ve daha güçlü bir ekran kartıyla değiştirip artan parayla da çok daha kaliteli bileşenlerle kasa toplamanız olur
  8. K

RX 6600 fan hızı ve hotspot sıcaklığı problemi

oradan da denedim yine de hotspot sıcaklığını da dikkate aldığı için her türlü yüksek hızda çalışıyor fanlar
  9. K

Kart yükteyken 50 55 dereceyi geçmiyor ama hotspot 70 75 derecelere çıktığı için fanlar uçak motoru gibi çalışıyor. Bunu her zaman da yapmıyor bazen hotspot çok ısınıyor bazen o kadar ısınmıyor sıcaklık sensörlerinde bir sorun olabileceğini düşünüyorum
  10. K

afterburner üzerinden yaptım zaten.
  11. K

2 hafta önce MSI Radeon RX 6600 Mech 2X ekran kartı aldım. Yüksek güç isteyen oyunlarda (forza horizon 4 gibi) ekran kartının fanları deliriyor, gpu sıcaklığı 50 derece olmasına rağmen fanlar full hızda çalışıyor bunun nedeninin de hotspot sıcaklığından olduğunu düşünüyorum gpu sıcaklığı 50...
  12. K

Ryzen 5 3500x ve RX6600 darboğaz sorunu

Eski ekran kartımdan daha az fps alıyorum valorantta şuan
  13. K

Ryzen 5 3500x ve RX6600 darboğaz sorunu

Ryzen 5 3500x işlemci kullanıyorum. Bundan önce rx5500xt kullanıyordum rx6600 e geçince darboğaz sorunları yaşamaya başladım forza horizon 4 te gpu kullanımı yer yer %80 - 85 lere kadar düşüyor. Valorant ta daha da kötü %60 lara kadar düşüyor. Bu arada işlemcimi sabit 4ghz de kullanıyorum ve id...
Geri