Kratos2008 isimli üyenin son içerikleri

1. Kratos2008

4 Gün için en etkili ve iyi program hangisi

yeni baslıcam kral bende nası planlıyım haftada her gun zamanım var onceden spor yaptım
  2. Kratos2008

Açıktan okuyanlar tavsiye.

4 şıklı test evet önceki sınavda çıkan sorular var internette resmi sitede bakıp kendıne gore kolaymı zormu ölcersin sınavları bızım burda yakın okulda yapıyolar ama sanırım randevulu e sınavda oluyor onu pek bilmiyom
  3. Kratos2008

Magnezyum vb takviye kullanan var mı?

kanda magnezyum değeri cıkar siz reddetmediğiniz sürece gecen ay verdigim tahlilleri atabilirim isterseniz ben hastaneyi vitaminler icin demistim soyle burdakı saglık ocagı kucuk ondan kaynaklıda olmayabilir orda vardır belki sorun siz genede verin kan tahlili gun ıcınde yorulmuyorsun ama yorgun...
  4. Kratos2008

Masada 80 derinlik fazlamı

ferah bende 80 yaptırdım yeni yemek yiyeceğim zaman atıyorum ileri monitörü klavyeyi oh mis tepsi bile ssığıyor
  5. Kratos2008

Siyasette gücünü koltuktan alanlar ile makama yakışanlar..?

milletvekilleri maaş almamalı benim fikrim ve 5 yıl değil her yıl seçim olmalı ben babama bile 5 yıl güvenemem insanlar bunlara nasıl güveniyor 5 yıl yetki veriyor arkadaş aklım almıyor
  6. Kratos2008

Sevgililer Günü Hediye Tavsiyeleri | Sen ne aldın?

sevgilim yok suan ama aklıma söyle bir şey geldi mesela bir anı kitabı yapabilirsin cok onceden yasadıgınız 2 nizinde unuttugu seylerı hatırlatırsın baktıkca senı hatırlar o anı hatırlar mutlu hisseder aralara yazı ve özel notlar süpriz kutular ayarlayabilirsin
  7. Kratos2008

Neden İngilizce Öğrenemiyoruz?

Bir dilin kağıtta veya çevirerek öğrenilebilceğine inanmıyorum hiçbirşey bilmeyin ingiliz insanların içinde bir ay maruz kalın şu dile c2 olursunuz rahat bir şekilde örnek bizim halkımız kimsenin kağıtta yok ses bilgisi yok imla kuralı yok dil bilgisi bildiği yok en azından yuzde 90 ama hepimiz...
  8. Kratos2008

halk eğitime gidiyon biyometrik resim kimlik bu kadar sınıfta kaldım diye kolay gectim ben acıkta 170 kredi yapman lazım ben 3 donem orgun okudum 116 kredım vardı 54 krediyi sınav donemınde topluyorum birde zorunlu ders sayısı var alman gereken onu bitirince mezun oluyon tek sınavda max 12...
  9. Kratos2008

Magnezyum vb takviye kullanan var mı?

kan tahlili ver düşükse alırsın doktordan normal değerde falan ama gene eksik gibi hissediyorsan uyumadan 1 2 saat önce magnezyum içebilirsin complex 200 250mg aşırı bi riski yok gerekirse biraz denersin işe yarıyormu yaramassa bırakırsın omega 3 direkt alıp uğraşmak yerine her gün 2 tane ceviz...
  10. Kratos2008

2 hafta once gectim okulu 1.5sene erken bitiriyom keyfım yerınde 4 saatte tum okul derslerını bitiriyorum 10 saatlik sor cevaplıyım meb kitaplarından calısıyorsun yine sakın atma bu arada
  11. Kratos2008

Bench sehpası önerisi

boyum 190 salondaki benche yattıgımda kollarım barı koyma yerine geliyordu kaldıramıyordum bunda o sorun olurmu
  12. Kratos2008

Büyük günahlarım affolur mu?

şirk üzere ölmek harici evet ne işlediğinin önemi yok kalpten tövbe et yeterli
  13. Kratos2008

Yurt dışında üniversite okumak?

bende zürich mühendislik istiyordum c2 almanca gerekliliğini görünce vazgeçtim macaristan düşünüyorum hem masrafları karşılıyor hemde ustune bır mıktar para verıp part tıme calısmana izin veriyor türkte cok ve yakın
  14. Kratos2008

Öğrenilmesi En Kolay/En Zor Diller 2026

bende onu dedım arapca daha kolay 1769979029 he ok 1769979081 insanlar buyutuyor bence zor degil reading olabılır ama konusması cok basıt zaten yarısını biliyosun sayılır turkceden kelımelerın
  15. Kratos2008

Öğrenilmesi En Kolay/En Zor Diller 2026

arapça zor değil türkçeden kolay bilen biri olarak tek zor kısmı çok fazla kelime var
Geri