4 şıklı test evet önceki sınavda çıkan sorular var internette resmi sitede bakıp kendıne gore kolaymı zormu ölcersin sınavları bızım burda yakın okulda yapıyolar ama sanırım randevulu e sınavda oluyor onu pek bilmiyom
kanda magnezyum değeri cıkar siz reddetmediğiniz sürece gecen ay verdigim tahlilleri atabilirim isterseniz ben hastaneyi vitaminler icin demistim soyle burdakı saglık ocagı kucuk ondan kaynaklıda olmayabilir orda vardır belki sorun siz genede verin kan tahlili gun ıcınde yorulmuyorsun ama yorgun...
milletvekilleri maaş almamalı benim fikrim ve 5 yıl değil her yıl seçim olmalı ben babama bile 5 yıl güvenemem insanlar bunlara nasıl güveniyor 5 yıl yetki veriyor arkadaş aklım almıyor
sevgilim yok suan ama aklıma söyle bir şey geldi mesela bir anı kitabı yapabilirsin cok onceden yasadıgınız 2 nizinde unuttugu seylerı hatırlatırsın baktıkca senı hatırlar o anı hatırlar mutlu hisseder aralara yazı ve özel notlar süpriz kutular ayarlayabilirsin
Bir dilin kağıtta veya çevirerek öğrenilebilceğine inanmıyorum hiçbirşey bilmeyin ingiliz insanların içinde bir ay maruz kalın şu dile c2 olursunuz rahat bir şekilde örnek bizim halkımız kimsenin kağıtta yok ses bilgisi yok imla kuralı yok dil bilgisi bildiği yok en azından yuzde 90 ama hepimiz...
halk eğitime gidiyon biyometrik resim kimlik bu kadar sınıfta kaldım diye kolay gectim ben acıkta 170 kredi yapman lazım ben 3 donem orgun okudum 116 kredım vardı 54 krediyi sınav donemınde topluyorum birde zorunlu ders sayısı var alman gereken onu bitirince mezun oluyon tek sınavda max 12...
kan tahlili ver düşükse alırsın doktordan normal değerde falan ama gene eksik gibi hissediyorsan uyumadan 1 2 saat önce magnezyum içebilirsin complex 200 250mg aşırı bi riski yok gerekirse biraz denersin işe yarıyormu yaramassa bırakırsın omega 3 direkt alıp uğraşmak yerine her gün 2 tane ceviz...
2 hafta once gectim okulu 1.5sene erken bitiriyom keyfım yerınde 4 saatte tum okul derslerını bitiriyorum 10 saatlik sor cevaplıyım meb kitaplarından calısıyorsun yine sakın atma bu arada
bende zürich mühendislik istiyordum c2 almanca gerekliliğini görünce vazgeçtim macaristan düşünüyorum hem masrafları karşılıyor hemde ustune bır mıktar para verıp part tıme calısmana izin veriyor türkte cok ve yakın
bende onu dedım arapca daha kolay
1769979029
he ok
1769979081
insanlar buyutuyor bence zor degil reading olabılır ama konusması cok basıt zaten yarısını biliyosun sayılır turkceden kelımelerın