Kratos2008 isimli üyenin son içerikleri

1. Kratos2008

Sigara içenler pişmanmısınız ?

nasıl boyle guzel gelıyor kokusunu aldıgım an odayı degıstırıyorum
  2. Kratos2008

Oruç bozulma durumu.

kaynak varmı yanlıs anlama elestırmek ıcın degıl ogrenmek ıcın soruyom duzeltdıgın ıcın tesekkurler
  3. Kratos2008

Oruç bozulma durumu.

sahdhashsah ego 5m onden gidiyor anladım hocam sagolun
  4. Kratos2008

3 Iq arkadaşlar için Açıklama

haklısın kral sakın sey yapma gidip ciddi iliski kadını olmayan biriyle ciddi iliski deneme ciddi iliski insanını bul direk bence
  5. Kratos2008

Oruç bozulma durumu.

hadisleri inkar etmesı benı pek ilgilendirmiyor zaten örnek olarak attım daha cok hoca bulabılırım bu fıkre
  6. Kratos2008

Oruç bozulma durumu.

kısaca yazmaya usendım 1772422607 ay ve günes incelendigi icin imsak belirleniyor dedin ancak insanlık her zaman ay ve gunesı ınceleyebilecek kapasitede değildi hatta sadece 300 400 yıldır bunlar incelenebilir hale geldi kuran her zamana uygun olduğu icin boyle araştırma kıstasları koyulması...
  7. Kratos2008

havalı seyler olarak goruldugu ıcın bu exi unutamamak yazmak falan fistan suan herkes populer kulturden yaptıgını dusunuyorum ezılmeme cabası sen 10 ex yaptın ben niye yapamdadım falan kafana gore yap o gıder bırı gelır
  8. Kratos2008

exi olmayan birini arıyosan usta senınde exın olmacak bu kadar basıt olay ne bılmıyomda
  9. Kratos2008

Oruç bozulma durumu.

zaten bir bucuk saate yakın erken okunuyor ıcın rahat olsun sorun olmaz
  10. Kratos2008

Yks 2026 tavsiye ve öneriler

dilin iyiyse yurt dısında oku istemedigin sonuc gelirse
  11. Kratos2008

Tws kulaklik önerisi

link varmı ustam
  12. Kratos2008

Herkes içini döksün bu konuda

her şey bi cıkar ıcın anne babanız bile bunu soylemek ıstıyorum okumadımm esajını
  13. Kratos2008

Tws kulaklik önerisi

müzik dinlemek konusma vs sporda kullanıcam bırazda anker liberty 4 den geçicem bozuldu o
  14. Kratos2008

Evde spor yaparken nasıl bir program izlenmelidir?

reis bende bar dambıl direnc bandı bench var bana ne onerırsın yenı baslıcam
  15. Kratos2008

Kulaklık Tavsiyesi mobil

iyi mi? reis bu liberty 4 den bide bu marka sağlammı hıc gormedımde
Geri