Kratos74 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Öneri Xiaomi kulaklık önerebilir misiniz?

Buds 6 filan var bunlar kötü mü ?
  2. K

Aslında Xiaomi olmasını tercih ederim ama daha iyi bir önerin varsa hayır demem
  3. K

Arkadaşlar ben yakın bir zamanda Xiaomi 14t pro telefon aldım ve bu markadan bluetooth kulaklığını almaya karar verdim ama hangisini alacamığı bilmiyorum
  4. K

Öneri Arkadaşlar 2. el ekran kartı alıcam önerebileceğiniz ekran kartı varmıdır?

Arkadaşlar ben 2. el ekran kartı almayı düşünüyorum ama alınırken neler gerektirdiğini bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz ? RTX 2060 ekran kartı almayı düşünüyorum sıfırını alacak durumum yoktur
  5. K

Arkadaşlar m2 ssd alıcam 2 tb hangi marka almalıyım?

Reis onu alacak param yok mesele orda
  6. K

Evet ama yorumları iyi olmadığı için vazgeçtim ve mehmet beyin attığı kingston m2 ssd si daha çok hoşuma gitii ondan sipariş vermeyi düşünüyorum https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-nv3-snv3s-2000g-pci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,734994021.html
  7. K

Çözüldü✓ Arkadaşlar almış olduğum MSI mag 256f den ölü pixel çıktı

Konuyu düzeltmek amacıyla yazıyorum ilk öncelikle ölü pixel görürseniz bi elinizle silmeye çalışın kir filan bulaşmış olabilir benim monitöre de kir bulaşmış sildim geçti
  8. K

Hocam kendimi garantiye almak için 2 tb alıyorum hafıza sıkıntısı olmasın diye bende 256 gb dragos vardı
  9. K

Hiç İncehesap tan alışveriş yapmadım güneviyor musunuz bu siteye hocam ona göre alayım
  10. K

Son attığın 2 site açılmıyor
  11. K

Teşekkür ederim hocam 👍
  12. K

Burdaki dragos markalı m2 ssd yi almayı düşünüyorum ve bütçem bu kadar başkada bütçem yok
  13. K

Çözüldü✓ Arkadaşlar almış olduğum MSI mag 256f den ölü pixel çıktı

Arkadaşlar almış olduğum MSI mag 256f den ölü pixel çıktı iade talebmi oluşturayım yoksa kusurlu ürün mü diyeyim ? 3 tane ölü pixel çıktı
  14. K

Monitör seçimi yapamıyorum (Yardım)

Hepsiburada da 7bin Trendyol da 5.500tl MSI mag 256f
Geri