Alınabilicek en güzel monitör AOC 24G42E değil mi ? Ve bu hangi fiyat bandına kadar böyle hocam çünkü hergün farklı bir monitör indirimi atıyorlar kafam karışıyor yok efendim 6 bin tlden 4 bine düşmüş vs. vs. kafa karıştırıyor
en iyisi forumlarda gördüğüm kadarıyla FULL HD için AOC 24G42E İnstagramdan İnce Hesap Gaming Gecesi postuna AOC 24G42E yazarsanız indirime girer akşama hemde black friday almak isteyenler yazsın bence.
sana zahmet instagrama girip İncehesap gaming gecesi istek gönderisine AOC 24G42E Yazar mısın hem black friday hemde Gaming gecesine denk geldiği için Monitörü koyarlarsa güzel bir fiyat verirler diye düşünüyorum
Monitörlerden pek anlamıyorum hocam Herkes AOC 24G42E Modelini övüyor nereye başka bir monitörün linki atılsa hemen AOC 24G42E 'nin bahsi geçiyor istisnasız Şuanda ben 15.6 inç Laptop monitörünü kullanıyorum 1366x768 Dolayısıyla benim tek beklentim Kaliteli bir panel film izlerken veya Oyun...
peki aldığım monitörün sahip olduğu değerleri detaylıca nasıl bulabilirim almayı düşünüyorumda aldıktan sonra nasıl yapacağımı öğrenmek için soruyorum Bir program vs. varmı bununla ilgili
kontrast oranı 1300:1 gelme olasılığıda var derken anlamadım sipariş edilen her monitörde farklı değerler mi alınıyor ? Örneğin kimisine 1500:1 kimisine 1300:1 gibimi anlayamadım ?
Rica etsem biri söyleyebilir mi doğrudan prize takabiliceğim bir aparatla birlikte mi geliyor daha önce hiç harici monitörüm olmadı gerçekten .
1763888025
kral troll konu gibi geldiği için galiba millet cevaplamak için bakmıyor bile gerçekten bak tüm samimiyetimle bilmiyorum Benim bildiğim...