Kraxer isimli üyenin son içerikleri

1. Kraxer

Lenovo Loq Mu Asus Tuf Mu

Hocam lenovo loq da cok supheli anakart yanmasi adaptorunun gucunun yetmemedi gibi seyler
  2. Kraxer

Lenovo Loq Mu Asus Tuf Mu

Hangi laptopu almaliyim cok arada kaldim hangisini daha sorunsuz kullanirim 55k ya asus tuf rtx 5050 var ama stogu bitti
  3. Kraxer

Lenovo Loq Ryzen 5 220 RTX 5050 Laptop Alinir mi

evt hocam kazıkda burdan almak zorundayım hocam her turlu medamarkt olması gerekli
  4. Kraxer

Lenovo Loq Ryzen 5 220 RTX 5050 Laptop Alinir mi

Bu laptop alinir mi bazilarinda anakart yaniyomus bunda oyle bisi olur mu loqlarda şarj gucu yetmiyomus oyunlarda bilgisayarin sarji bitebiliyomus diye bisi de duydum boyle bir sorunla karsilasirmiyim
  5. Kraxer

25k Ya Sadece Mediamarkt Dan Alight Motion İcin Telefon Önerisi

Sadece mediamarktan konuya yazdigim gibi telefon ariyorum
  6. Kraxer

Asus Tuf F16 Laptop Alınır mı?

al gitsin hocam hepsiburada olup urunu kendi satıcak yada mediamarktan veya teknosadan gidip kendim almam zorunlu
  7. Kraxer

a15 serisinde laptop acılma tusunda sorun vardı ama a16 da varmı bilmoyurm 1780830253 hocam hem ekran 100 w birde loqların sorunu vardı en son kaldı mı bilmiyorum şarj makinesi yetmıyodu gücü oyunun ortasında sarjı bitebiliyodu laptobun 1780830406 hocam benim attıgım fotodaki laptopu alsam...
  8. Kraxer

bu laptop alınır mı (fiyat durumunu biliyorum satıcı hepsiburada olması orunlu bu yüzden fiyat bu şekilde
  9. Kraxer

50 60 K Oyuncu Laptop Önerisi

Hocam ryzen 7 260 li si 55k o daha uygun
  10. Kraxer

50 60 K Oyuncu Laptop Önerisi

merhaba 50k 60k arası rahat 4 5 yıl goturcek mediamarkt teknosa ve hepsiburada(ama satıcı hepsiburada olucak) oyuncu laptopu onerebilirmisiniz bütcem en fazla 65k AAA oyunlar oynancak UE5 kulanılcak sogutması ıyı olan kornık sorunları olmayan kusursuza yakın dıyebileceğim laptop arıyorum
  11. Kraxer

2. El Sistem Parcalar Uyumlulugu

hocam siz psuyu değistirdikten sonra mı bitti yoksa yeni dirver gelip mi bypass edildi
  12. Kraxer

6 7k Mediamarkt Dan Oyuncu Monitor Onerisi

Hocam carsi gibi bisi var babamin yemek parasindan alip oraya aktariyor o yuzden mediamarkt teknosa gibi yerler olmasi lazim Renkleri nasil hocam bir oled hissiyati varmi
  13. Kraxer

Hocam kasa maks 25 e toplayabilirm cok fazla o Hocam simdi gordum 16 gb oldugunu ama bu 6800 watman sorunu cozuldumj ona gore dusunebilirim
  14. Kraxer

Hocam 4060 beni rahat 5 6 yil goturur diye istiyorum dlss le birlikte diger oneriler icin tesekkurler
  15. Kraxer

Boylr bir sistem almayi dusunuyorum parcalar hepsi uyumlu mu parclaar 4 5 yil rahat goturur mu anakart ddr4 ramler ddr4 am4 islemci uyumlu anakart bunlari biliyorum da kucuk ayrintilari bilmiyorum sonradan sorun cikartmasin
Geri