Böyle adamlardan sakız bile almayacaksın. 2700 ikende kazaniyorlar 8.5k ikende madem bu fiyatlara satabiliyorsun uste koy biraz 3.5k olsun. 8.5k yapip...
Şunun büyük enterlı versiyonu olsa anında çekicem ya F75 var bende klavye güzel ama bazı işaretleri yapamamak canımı sıkıyor 50 tane şeye basıyosun 1 tane...
Kaçırmasam alırdım ddr5'e geçicem 4-5klık ramlar 20 bin oldu diye geçememiştim. Saçma geliyor 4 kat fazla vermek, aynısı ekran kartlarında da olmuştu maden...
Konudaki tiplemeler
Devlet sırrı gibi saklanan tg grubu ve bunu paylaşmamak için 50 takla atan eleman: (banlanırım dedi paylaştım uyarı dahi almadım) sanki...
ne lan bu herkes triplere girmiş yok keşke anakarttan banlansaydın yok umarım açılmaz banın oyun aga bu para hilesi yapmış yani bu kadar önemli mi bende gta...
bunların tadı o kadar leş gibi ki sadece şeker tadı geliyor, kendinize değer veriyorsanız en az %50 si fındık olan fındık ezmeleri alın. bir kere %50 fındık...
Ben de anlamıyorum bunu. Ayak ısıtıcı vardı bozuldu yenisine bakayım dedim Ufonun 18bin tl ye vardı. Ama aynı alt markası mı ne ufonun alf var sadece...