Bende bugün oyunu alacağım muhtemelen bf6 almıştım sıkmaya başladı biraz arc alayım dedim ama bende ikilemdeyim yaklaşık 6-7 pubg oynadım emülatörde arc nasıl olur bilmiyorum
Bunları deneyemediğim için almak konusunda biraz kararsızım alıp elime uymazsa değişimde iade de almadıkları için az para da değil tabiri caizse bize kaçacak bu sefer o beni düşündürüyor
superlight 2c Bu mesela sensör olarak veya diğer önemli şeylerden benim yazdığım
[H3 id='wlmouse+beast+x+den+daha+m+iyi']wlmouse beast x den daha mı iyi [/H3]
Bilmediğimden soruyorum yeni ürün mü bu eski ürün mü daha günceli var mı acaba 1 sefer alıp kullanmak istiyorum da eskiyse sonra eski ürün almışız olsun istemiyorum 😊
Benim de endişe ettiğim şeyler bunlar işte güven vermiyorlar bu devirde en kötü iletişim numarası olmayan firma mı kaldı garanti olayları iade olayları biraz sıkıntılı gibi görünüyor taksit bile yok ya 😄 e sporcuları bağlamışlar işte ürünlerini bedavaya veriyorlar kullanıyorlar onlar da övüyor...
Bu kalite de başka ne alabiliriz ya bende şuan corsair katar pro var da kablosuz güzel bi mouse denemek istiyorum gerçekten kaliteli ne bilim değecek bir şey
1764711294
Bu kalite de başka ne alabiliriz ya bende şuan corsair katar pro var da kablosuz güzel bi mouse denemek istiyorum gerçekten...
Selamlar herkese,
Bu firmadan memnun olan kimse var mı diye merak ettim taksit seçenekleri yok aldığın zaman ürünü denemek istediğin de iade edemiyorsun iletişim numaraları yok yukarı da belirttiğim mouse almayı düşünüyorum kullanan kimse var mı ve yazdığım şeylerden ötürü biraz çekingenlik...
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun 🙏
1762230525
🙏
1762230593
Normal kullanıcıyım ya akşamdan akşama bir iki saat vakit bulursam o da şuana kadar pubg mobile oynuyordum sadece yeni işte bf6 a geçtim başka yaptığımız bir şey yok
Monitör 4k 144 hz ram 32 soğutucu arctic 3 360 ssd 990 pro ben taksitle almıştım bu yazdıklarımı x870e ve 9800x3d i iade edeyim 9100 pro almıştım 10 taksitle 2 tb o kalsın o zaman