K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• K
      Krdysps, Snapchat cihaz yasağı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hangi güne kadar ban yemişim?
    • K
      Krdysps, Sosyal Medya Platformları kategorisinde Snapchat cihaz yasağı başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba. Snapchatte normal hesabımdan farklı olarak 2-3 tane fake hesap açtıktan sonra cihaz banı yedim. (Ss06 kodlu). Diğer telefonlardan ve...
    • K
      2-3 tane fake hesap açtım. Arkadaş sınırına ulaştım sonra cihaz banı uyarısı verdi
    • K
      Denedim cihaz banı olduğu için açılmadı. Bazıları 8 ay falan sürüyo diyodu çözümü var mıdır bu problemin?
    • K
      Krdysps, Sosyal Medya Platformları kategorisinde Snapchat cihaz yasağı başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba iyi akşamlar. Snapchatten cihaz banı yedim. Hesabıma sadece başka bir cihazdan ya da web’den giriş sağlayabiliyorum. Kendi telefonumdaki snapchat...
    • K
      Krdysps, Instagram şifre yanlış hatası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çözdüm arkadaşlar. Instagram uygulamasından şifreyi e posta ile değiştir diyin. 2 kere yeni şifre girme ekranı gelecek yeni şifreyi uygulama üzerinden...
    • K
    • K
      Başka cihazda giriş yapabiliyorum. Chrome’da safaride giriş yapabiliyorum. Sadece kendi telefonumdaki instagram uygulamasında giriş yapamıyorum
    • K
      31 ağustostan beri böyle malesef. Her yolu denedim ama olmadı. Cihaz banı yedim büyük ihtimal. Eski sew’yi takip için fake hesap açtım 2-3 tane sonra...
    • K
      Tekrar denedim şimdi daha önce kullanmadığın bir şifre kullan diyor. Şifreyi değiştirdiğimde yine girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Facebook ile giriş...
    • K
      Yaptım. Girdiğin şifre eskisiyle aynı olamaz diyor. Farklı bir şifreyle değiştirdim ama yine şifre yanlış hatası alıyorum. Web’den girişte sorun yok
    • K
      Krdysps, Sosyal Medya Platformları kategorisinde Instagram şifre yanlış hatası başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar. Instagram uygulamadan giriş yapmaya çalıştığımda girdiğin şifre yanlış hatası alıyorum. Web’den girdiğimde herhangi bir sorun olmadı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,146
Üyeler
162,632
Son üye