Tamam da ne zamana kadar böyle sürecek. Hesabın kapatıldı dese anlayacağım ama sadece itiraz ekranında bekliyo. Beklemek dışında yapılabilecek bir şey yok mu?
Nasıl çözülecek bu konu? Çok fazla yerde araştırdım para isteyen dolandırıcılar var. Mail attım insta desteğe. Şifre vs değiştirdim ama 39 gündür hala hesabım askıda. Facebook hesabım da insta hesabıma bağlı olduğu için aynı şekilde facebook hesabım da askıda. Uygulamaya girdiğimde itiraz ettin...
Merhaba arkadaşlar 17 mayıs tarihinde instagram hesabım askıya alındı. İtiraz ettim. Selfie videosu gönderdim fakat 17 mayıs tarihinden itibaren hesabım “itirazda bulundun” ekranında kaldı. 34 gündür hesabım bu şekilde. Tahminim instagram fake hesap açarken ana hesabımın kayıtlı olduğu telefon...
SNAPCHAT CİHAZ YASAĞI 10-11 AY SONRA AÇILDI ARKADAŞLAR. ŞUAN SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GİRİŞ YAPABİLİYORUM. 10-11 AY BOYUNCA BİRÇOK ARAŞTIRMA VS YAPTIM HER ŞEYİ DENEDİM HİÇBİRİ ÇÖZÜM OLMADI. SADECE BEKLEMEK GEREKİYORMUŞ SANIRIM
Merhaba arkadaşlar 13 senelik Toshiba laptopum yeni fiber Türk Telekom modemin Wi-Fi'sini görmüyor. Ethernet kablosuyla bağlayabiliyorum fakat Wi-Fi'sini görmüyor. Diğer bütün cihazlardan telefondan vs Wi-Fi'yi görebiliyorum sadece laptopumdan göremiyorum. Bayağıdır uğraşıyorum. Çoğu şeyi...
Eski laptop yeni modemin wifisini görmüyor
Arkadaşlar merhaba 13 senelik laptopum yeni fiber modemin wifisini görmüyor. Laptop diğer wifileri görüyor ama benim modemin wiifisini görmüyor. Ethernet kablosuyla bağlantı kurabiliyorum. 3-4 farklı telefonla denediğimde telefonlar modemin wifisini...
Arkadaşlar merhaba. Snapchatte normal hesabımdan farklı olarak 2-3 tane fake hesap açtıktan sonra cihaz banı yedim. (Ss06 kodlu). Diğer telefonlardan ve webden giriş sağlayabiliyorum ama kendi telefonumdan cihaz yasağı uyarısı veriyor. Çözümü var mıdır bunun?
Merhaba iyi akşamlar. Snapchatten cihaz banı yedim. Hesabıma sadece başka bir cihazdan ya da web’den giriş sağlayabiliyorum. Kendi telefonumdaki snapchat uygulaması üzerinden ss06 cihaz yasaklandı hatası alıyorum. Çözümü nedir bu problemin?
Çözdüm arkadaşlar. Instagram uygulamasından şifreyi e posta ile değiştir diyin. 2 kere yeni şifre girme ekranı gelecek yeni şifreyi uygulama üzerinden girdikten sonra hesaba direkt giriş sağlıyorsunuz uygulamadan
31 ağustostan beri böyle malesef. Her yolu denedim ama olmadı. Cihaz banı yedim büyük ihtimal. Eski sew’yi takip için fake hesap açtım 2-3 tane sonra hesabınız askıya alındı vs dedi 2 kere. Ondan sonra her yolu denedim ama instagram uygulamasından giriş yapamadım. Bu cihaz banının süresi ne...