Bide hocam valo LoL tarzı oyunlar oynicam telefondan wifi ile bakınca ping 16 hızda 35-40 mgbit olarak gozukuyor modemle aramda Max 6-8 m mesafe var ethernetlr baglandigim zaman pingde düşme olur mu
Merhabalar bilgisayar topladım ve evimde modem salonda ethernet kablosuyla internete erişicem sorum ise odamla salon arasında mesafe var modemi odama taşımama gerek var mı yoksa ethernet kablosunu uzun alsam modemi tasimasam odama bı kayıp yasarmiyim ping veya hızda kısacası ethernet kablosunun...
Merhabalar MSI PRO H610M-E anakarti aldım buna uygun sağlam SSd arıyorum okuma yazması 3-3.5 civarı olsun en az.Bütçem 2.5 aklıma Samsung 970 Evo geldi 2200 TL fiyatı bu anakart tam verim alınır mı ? Ya da önereceğiniz sağlam SSd var mı ?
Sayfamda ve diğer sitelerde Macbook ilanı koydum devir 10, buradanda anlasilcagi üzere laptopu hiç kullanmadım toz dahi yok 2 aylık macbooku 10 bin zararla koyuyorum ses yok öneri verebilecek var mıdır ?
Merhaba arkadaşlar . Şuan Superonline fiber kullanıyorum 100 mgbit hızında haftaya tasiniyorum orada eski alt yapı varmış yani VDSL , fiber yok. en çok türknet veriyor 74 mgbit gösteriyor adres fiberden bı anda VDSL gevince moralim bozuldu ne önerirsiniz neye dikkat etmek gerekir heleki...
Merhabalar yeni laptop aldım şuan ki laptoplar freedos olduğu için kendimden ziyade bilgisayarcıya windows kurdurtacam ama Windows 11'e hepsi 200-300 bandı fiyat istiyor . Kopya Windows diyorlar güncelleme alıyor hiç problem yok diyorlar siz nasıl yaptınız bu işi orjinal Windows 150 dolar...
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce vatandan ekran kartı aldım.Asus tuf 3060 ti 256 bit 3 fanlı pc de hiç kullanılmadı zararına satıcam.Ankara'da yaşıyorum.Acil satmam gerekiyor hayal uğruna pc toplayım dedim işin içinden çıkamadim.Bende laptop almaya karar verdim.Gonul rahatlığıyla alıp test...