KReSsS isimli üyenin son içerikleri

1. K

ETHERNET KABLOSU VE MODEM SORUNU

Bide hocam valo LoL tarzı oyunlar oynicam telefondan wifi ile bakınca ping 16 hızda 35-40 mgbit olarak gozukuyor modemle aramda Max 6-8 m mesafe var ethernetlr baglandigim zaman pingde düşme olur mu
  2. K

ETHERNET KABLOSU VE MODEM SORUNU

Merhabalar bilgisayar topladım ve evimde modem salonda ethernet kablosuyla internete erişicem sorum ise odamla salon arasında mesafe var modemi odama taşımama gerek var mı yoksa ethernet kablosunu uzun alsam modemi tasimasam odama bı kayıp yasarmiyim ping veya hızda kısacası ethernet kablosunun...
  3. K

Anakart ssd uyumu hangisini almalıyım?

Merhabalar MSI PRO H610M-E anakarti aldım buna uygun sağlam SSd arıyorum okuma yazması 3-3.5 civarı olsun en az.Bütçem 2.5 aklıma Samsung 970 Evo geldi 2200 TL fiyatı bu anakart tam verim alınır mı ? Ya da önereceğiniz sağlam SSd var mı ?
  4. K

Hangi işlemciyi önerirsiniz ?

Onereceginiz anakart var mıdır ddr4 kullanicam büyük ihtimal
  5. K

Hangi işlemciyi önerirsiniz ?

Merhabalar bende MSI RTX 3060 12 gb 192 bit modeli var buna en uygun darboğaz yapmayan işlemci önerisi alabilir miyim ?
  6. K

Yazılım için laptop önerisi

https://shbd.io/s/d7nhzLBB. Bnde yasilim için almıştım kullanmak nasip olmadı 1 aylık fiyatı bu bilgisayara göre çok uyguna koydum bakabilirsin
  7. K

Macbook satamıyorum oneri

Sayfamda ve diğer sitelerde Macbook ilanı koydum devir 10, buradanda anlasilcagi üzere laptopu hiç kullanmadım toz dahi yok 2 aylık macbooku 10 bin zararla koyuyorum ses yok öneri verebilecek var mıdır ?
  8. K

FİBER'DEN VDSL'E GEÇİŞ

Çok teşekkür ederim bayandır fiber kullandığım için VDSL korkuttu biraz peki 40 mgbit VDSL oyunlar için yeterli olur mu
  9. K

FİBER'DEN VDSL'E GEÇİŞ

Suanlik en çok veren turknet gözüküyor adreste ancak Türk Telekom Vodafone 50 mgbit bandında Turkcell hiç yok zaten
  10. K

FİBER'DEN VDSL'E GEÇİŞ

Merhaba arkadaşlar . Şuan Superonline fiber kullanıyorum 100 mgbit hızında haftaya tasiniyorum orada eski alt yapı varmış yani VDSL , fiber yok. en çok türknet veriyor 74 mgbit gösteriyor adres fiberden bı anda VDSL gevince moralim bozuldu ne önerirsiniz neye dikkat etmek gerekir heleki...
  11. K

FREEDOS PROBLEMİ yardımmm

Teşekkür ederim kral
  12. K

Reis biliyorum kurmayı zaten yorumda dedimki benden ziyade yeni aldığım için korku oluşuyor 1706804985 Home kardesim
  13. K

Merhabalar yeni laptop aldım şuan ki laptoplar freedos olduğu için kendimden ziyade bilgisayarcıya windows kurdurtacam ama Windows 11'e hepsi 200-300 bandı fiyat istiyor . Kopya Windows diyorlar güncelleme alıyor hiç problem yok diyorlar siz nasıl yaptınız bu işi orjinal Windows 150 dolar...
  14. K

Çözüldü✓ Asus tuf 3060 ti sahibinden

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce vatandan ekran kartı aldım.Asus tuf 3060 ti 256 bit 3 fanlı pc de hiç kullanılmadı zararına satıcam.Ankara'da yaşıyorum.Acil satmam gerekiyor hayal uğruna pc toplayım dedim işin içinden çıkamadim.Bende laptop almaya karar verdim.Gonul rahatlığıyla alıp test...
  15. K

Laptop almak istiyorum

Eskisi gibi kötü değil yani
Geri