Bütçeden yana çok problemim yok ancak neden aynı APU işlemci F/P olduğunu iddia eden eden 2 laptop arasında bu kadar fark var?
https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-15-fc0059nt-8m1t1ea-ryzen-7-7730u-16-gb-512-gb-ssd-radeon-graphics-15-6-full-hd-notebook-fiyati,360701618.html...
Arkadaşlar adrese 2.imei ide işlemeniz gerekiyor yazdım . Sistemleri otomatikmiş direk adrese yazmışlar. Sonra dedim ki düzeltin 2. İmei de işleyin. İşlicez dediler 1 ay sürdü. Sonra her yerden özellikle uyardım faturamı değiştirmeyin . Özellikle de karışmasın diye konuyu kapatmadık gözüksün...
Değişen parçaları bildirmek zorundalar. Ama burası Türkiye onu da unutmamak lazım. Fiyat farkı önceden iyiydi. 6ay 12 ay taksit seçenkleri vardı. Şuan yüzde 17 falan daha düşük. 6ay taksitle. Ben bir sorun yaşamadım. Gayet memnunum. Ama faizsiz kredilerden 6 ay çekip 0 tel almak daha mantıklı...
Hepsiburadanın açıklamalarında açıkça 2. İmei faturada olması gerekiyor yazıyor. Satıcı ise 1 tame yeterli diyordu. Elektromanya satıcısından alışveriş yapmayın. Ti'ye alıyorlar bir de. Az kalsın vergi indirimi boşa gidecekti
1700746228
* Faturada başvuruyu yapacak öğrencinin adı, soyadı ve...