Bilgisayarı her açtığımda fare ayarlarından kapattığım İşaretçi hassasiyetini arttır seçeneği kendi kendine açılıyor. Araştırıp çeşitli çözümler denedim fakat olmadı. Kullandığım fare Steelseries Prime+. Ve Steelseries GG uygulaması yüklü. Eskiden böyle bir problem yoktu. BIOS update yaptıktan...
Okumadan yorum atan arkadaşlar tilt etmekten başka bir işe yaramıyosunuz gerçekten. Önce ilk postu okuyun. Sonra toynaklarınızla mesajınızı girersiniz. Hey Allah'ım ya.
Bu fiyata Msi Pro z790-p falan satılıyor sadece. Bence AM5 bir sistem için bedava. Giriş seviye değil hatta bence bu arada. Gayet orta seviye. İyi bir işlemci ve ekran kartıyla kombinlenirse high end bile olur.
BTHENUM\{65786365-6c70-6f69-6e74-2e04ff4f2004}_LOCALMFG&0002
Bu sürücüyü bulamıyorum. Google'da tek bir sonuç çıkıyor. Kimseye denk gelmemiş sanırım.
JBL Flip 6 Wireless hoparlör ve SteelSeries Arctis 7p+ Wireless kulaklık kullanıyorum.
Bluetooth ve PC driverlarımı da yeni güncelledim fakat...
Playstation Store'dan deneme sürümü adı altındaki oyunları kütüphaneye eklediysem eğer o oyunu aldırtmıyor bana. Konsola indir seçeneği çıkıyor sadece.
Mesela GoW Ragnarok'ta deneme sürümü vardı kütüphaneye ekle dedim, sonra oyunu satın alıyım indirime girmiş dedim fakat kütüphaneye eklediğim...
PS Store'dan deneme sürümü adı altındaki oyunları kütüphaneye eklediysem eğer o oyunu aldırtmıyor bana. Konsola indir seçeneği çıkıyor sadece.
Mesela GoW Ragnarok'ta deneme sürümü vardı kütüphaneye ekle dedim, sonra oyunu satın alıyım indirime girmiş dedim fakat kütüphaneye eklediğim için satın...