Krieas isimli üyenin son içerikleri

1. Krieas

Fare ayarları her restartta eski haline dönüyor

Corsair iCUE uygulamasını açınca farede bu ayarın resetlendiğini farkettim :D Olaya gel ya.
  2. Krieas

Fare ayarları her restartta eski haline dönüyor

Bilgisayarı her açtığımda fare ayarlarından kapattığım İşaretçi hassasiyetini arttır seçeneği kendi kendine açılıyor. Araştırıp çeşitli çözümler denedim fakat olmadı. Kullandığım fare Steelseries Prime+. Ve Steelseries GG uygulaması yüklü. Eskiden böyle bir problem yoktu. BIOS update yaptıktan...
  3. Krieas

🔥İndirim XBOX 9. Nesil GamePad 1000 TL

Okumadan yorum atan arkadaşlar tilt etmekten başka bir işe yaramıyosunuz gerçekten. Önce ilk postu okuyun. Sonra toynaklarınızla mesajınızı girersiniz. Hey Allah'ım ya.
  4. Krieas

Öneri MSI A620 AM5 Anakart + 16 GB DDR5 RAM + MSI 1 TB SSD - 4932 TL - Newegg

Bu fiyata Msi Pro z790-p falan satılıyor sadece. Bence AM5 bir sistem için bedava. Giriş seviye değil hatta bence bu arada. Gayet orta seviye. İyi bir işlemci ve ekran kartıyla kombinlenirse high end bile olur.
  5. Krieas

BTHENUM\{65786365-6c70-6f69-6e74-2e04ff4f2004}_LOCALMFG&0002 nereden yüklenir?

BTHENUM\{65786365-6c70-6f69-6e74-2e04ff4f2004}_LOCALMFG&0002 Bu sürücüyü bulamıyorum. Google'da tek bir sonuç çıkıyor. Kimseye denk gelmemiş sanırım. JBL Flip 6 Wireless hoparlör ve SteelSeries Arctis 7p+ Wireless kulaklık kullanıyorum. Bluetooth ve PC driverlarımı da yeni güncelledim fakat...
  6. Krieas

Sıvı soğutmanın verimli çalışması? Ve Fan sesleri

Merhaba, MSI Pro Z790-P WiFi DDR5 anakart Intel i7 13700K işlemci Gigabyte RTX 3080Ti ekran kartı Corsair 5000D Airflow kasa Corsair H100i Elite Capellix RGB White model sıvı soğutma Corsair LL120 (3x önde, 1x egzos olarak) fanlar kullanıyorum. ICUE uygulamasından Quiet modunda çalıştırıyorum...
  7. Krieas

UHD 144 hz monitör tavsiyeleriniz

Siz önerinizini yapın parayı hallederiz :D
  8. Krieas

UHD 144 hz monitör tavsiyeleriniz

Tavsiyeleriniz neler olur? inç farketmez. İyi bir model almak istiyorum ama bütçe 12-13k civarı
  9. Krieas

god of war 2022 alınır mı?

God of war 2022 nedir hocam?
  10. Krieas

Playstation store deneme sürümü oyunları satın alamama

Bu arada bu dediğim PS App uygulamasında olmakta. PS5'ten girince bir sorun yok
  11. Krieas

Playstation store deneme sürümü oyunları satın alamama

Playstation Store'dan deneme sürümü adı altındaki oyunları kütüphaneye eklediysem eğer o oyunu aldırtmıyor bana. Konsola indir seçeneği çıkıyor sadece. Mesela GoW Ragnarok'ta deneme sürümü vardı kütüphaneye ekle dedim, sonra oyunu satın alıyım indirime girmiş dedim fakat kütüphaneye eklediğim...
  12. Krieas

PS Store'dan bazı oyunları alamıyorum

PS Store'dan deneme sürümü adı altındaki oyunları kütüphaneye eklediysem eğer o oyunu aldırtmıyor bana. Konsola indir seçeneği çıkıyor sadece. Mesela GoW Ragnarok'ta deneme sürümü vardı kütüphaneye ekle dedim, sonra oyunu satın alıyım indirime girmiş dedim fakat kütüphaneye eklediğim için satın...
  13. Krieas

Sistem sizce nasıl olmuş?

işlemci ve ram'ler daha iyi olabilir
  14. Krieas

Yardım 4.5k'ya kadar ips gysnc 144hz 24 inç monitör?

Gsync yok ama bunda
  15. Krieas

Yardım 4.5k'ya kadar ips gysnc 144hz 24 inç monitör?

Aradım ama bulamadım 4.5k'ya kadar ips panel, gsync, 144 hz ve 24 inç bir monitör varmı bildiğiniz?
Geri