krion isimli üyenin son içerikleri

1. K

Öneri S25 alınır mı Kampanyalı

hocam kampanya ne zamandı şu anda 85 k bandında da hiç duymadım kaçırmam kötü olmuş acıkcası 1757772430 hocam samsung ve iphone dışı düşünmüyorum. Uzun yıllar xiaomi kullandım o yüzden artık samsung ve iphone tarafına yönelmek istiyorum. İphone 17nin fiyatı hakkında düşünceniz var mıdır acaba...
  2. K

boyut küçük tercihimdir aslına iphone 17 düşünüyordum da fakat malum fiyatı pek iç açıcı değil düşer mi artar mı onuda bilmiyorum. 3-4 sene olarak düşünüyorum
  3. K

iki sorum daha olucak hocam eğer bilginiz yoksa cevap vermeye bilirsiniz? 1- Bu fiyat farkı neyden kaynaklanıyor? 2-S25 alınır mı şu vakitte?
  4. K

hocam linkleri inceledim fakat şöyle bi durum var bak bilgim olmadıgı için soruyorum attgınız linklerdeki saat telefon ve kulaklık mediamarkt gibi yerlerde bi tık daha pahalı örneğin saat mediamarkt ta 9300tl iken idefixte 5000tl idefixe pek güven olur mu daha önce hiç alışveriş yapmadıgım için...
  5. K

Arkadaşlar şu anda samsung sitesinde kampanya var bu fiyata s25 kampanyalı bi şekilde alınır mı yoksa s26 beklenmeli mi ?
  6. K

Yardım Mousepad önerisi f/p

1000 TL'ye kadar mousepad arıyorum. Klavyem ve farem beyaz o yüzden beyaz olursa daha iyi diye düşündüm ama önerilerinize açıyım. Baskılı olursa bi tık daha iyi olabilir.480xx400mm tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. K

IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

monitorde animasyon yok mu :P
  8. K

superb nin de eski havası yok ki be hocam
  9. K

İphone 17 çıktı fiyat ve düşünceler?

fakat ben apple telefon tercih edicem samsungun gayet iyi telefonlar çıkardıgını biliyorum s7 edge vardı çıktıgında almıştım gerçekten çağın ötesinde bi telefon gibiydi 2 3 yıl sonra yeşil çizgi verdi ama genede gayet iyi telefondu fakat artık apple telefon kullanmak istiyorum o yüzden bu konuda...
  10. K

o zaman telefon almayalım senin mantıgına göre
  11. K

60 hz olması bi soru işareti bırakıyor fakat ama fiyat farkıda ayrı
  12. K

peki sizce son olarak iphone 17 parasına değer mi tabi bu kişiden kişiye değişebilen bi soru fakat gene de sormak istedim
  13. K

samsung telefonum pek idare etmicek 6 yıllık bi cihaz
  14. K

açıkcası samsung kullanıyorum artık bi ios deneyimlemek istiyorum o yüzden iphone 17 çok mantıklı geldi sadece fiyatı düşer mi artar mı soru işareti yaratıyor.
  15. K

hocam bişey sormak istiyorum 17 yi almak için acele etmemiz gerekir mi şu anda bu telefonu karşılayabilmek için dişimi sıkmak gerekiyor fakat bir şekilde karşılıyabilirim ama 5 6 ay sonra daha rahat olucaktır benim için fiyatı nasıl olur bi bilen varsa bana fikir verirse çok seviniri. Artar...
Geri