Şu an Razer DeathAdder V2 Mini kullanıyorum scroll tuşu bozulduğu için yeni bir fareye geçmek istiyorum oyun için kullanacağım ve genellikle fareyi claw şeklinde kullanıyorum bazen fingertip şeklinde kullanıyorum birkaç mouse araştırdım ve araştırdıklarım bunlar;
1-...
256 GB'lık bir SSD'ye sahibim. Dual boot yöntemiyle Linux kurmak istedim ve popüler olduğu için Ubuntu'yu tercih ettim. Kurulum sırasında bir hata oluştu. Kurulmuyor herhalde deyip tekrar Windows'a geçtim. Ubuntu'yu silmek için disk yönetimini açtım, ama Ubuntu'yu kurduğum disk bölümü yoktu...
Daha önce böyle değildi; anakartı garantiye gönderdim. Geri geldikten sonra işlemci 5.4 GHz civarında çalışmaya başladı. Format attım ama sorun düzelmedi. Güç planını normalde ‘dengeli' modda kullanıyorum, deneme amacıyla ‘güç tasarrufu' moduna geçtim ama buna rağmen işlemci frekansında herhangi...
Hocam yani doğru anlamışsam 4 ramı de aynı anda 5200 leri 1/3 5600 2/4 takıcam sonra sistemi açıcam görüntü gelince kapatıp yerlerini mi değiştireceğim?
1747172653
normalde 5200 ler 2/4 idi 5600 1/3 bi kere çalışmıştı ama yeniden başlatınca açılmadı sistem