kapağı açtıgımda vs. sadece yeşil renk yanıp sönüyor normal çakma olmayanlarda galiba şarjı azken falan farklı renkler oluyormuş
ayrıca kablonun ucu usb degil type c olduğu için kullanamıyorum evdeki şarj başlıklarıyla yeni bir başlık almam gerekiyor mu yoksa dönüştürücü alıp 30-40 TL'ye evdeki...
Hediye airpods geldi (çakma) neyse içinden çıkan kablonun bir ucu Lightning diğer ucu type C ama şarj başlığı yok başlık alırken 👇
1- Başlığın Kaç W olduğu önemli mi ? Bazı yerlerde en fazla 10 olmalı falan yazıyordu
2- Yeni bir başlık almam lazım mı yoksa type c --> usb dönüştürücü alıp evdeki...
yani bende pek fazla oyun yok lol , valorant , naruto ultimate ninja storm4 ve fall guys oynarken bir problem olmuyor ama Dying light (1) açtıgım zaman bu sorunla karşılaşıyorum. Bu arada bilgisayarım İ3-4160 / GTX 960 / 10 GB RAM
Bu zamana kadar LoL ve Valorant gibi oyunlar oynuyordum sıkıntı yoktu (hala yok) ama yeni indirdiğim dying lightı açtım oyunu açtıktan 1-2 dk sonra oyuna başlamışda olsam menüde bekliyorda olsam monitörün görüntüsü gidiyor ve monitör ışığı yanıp sönmeye başlıyor.
Epic gameste bedava verilen dying lightı indirdim. Oyunu açtım açtıktan kısa bir süre sonra oyuna başlamışta olsam menüde beklemişte olsam fark etmeksizin görüntü gidiyor ve monitörün ışığı sönüp yanmaya başlıyor. Sebebi ne olabilir?
BİLGİSAYARIM
İ3-4160
GTX 960
10 GB RAM
PSU gücünun yeterli olduğunu söylediler önceden sormuştum. Beyaz dişil tarafı konusunda bu siyah olanların ne olduğunu bilmiyorum arkasındaki beyazı çıkarmam lazım mı yoksa herhangi bir beyaz dişil olur mu çünkü burada kullanılmayan bir tane daha beyaz var takmayı denedim biraz ama girdiremedim
Bilgisayar cahiliyim neyse ekran kartı aldım güç kablosu yokmuş benim güç kaynağıda eski güç kablosu al dediler güç kablosu aldım şimdi takamıyorum arkadaş bunu nereye takacam ben güç kablosunun 6 üçlü siyah kısmını ekran kartına taktım içinde 3 ucu olan beyaz kısmı kaldı onu nereye takacağım (3...
ürün daha elime geçmedi ama satıcıya sordum şimdi neden göndermedin diye bana kendisinin psudan çıkan kabloyu kullandıgını söyledi bilmiyorum böyle bişey var mı ? eğer varsa her psuda var mı ? (benimki dahil) çünkü artık sinir bozucu olmaya başladı zaten vga dönüştürücü almam lazımdı birde bu...