krldogukan isimli üyenin son içerikleri

1. krldogukan

100.000 TL Laptop Önerir Misiniz?

arkadaşlar max bütçe 100.000 tl bu fiyat a güzel bir oyuncu laptopu önerir misiniz?
  2. krldogukan

Lenovo Loq E Alınır mı?

arkadaşlar bu laptop alınır mı? çok oyun oynanmayacak...
  3. krldogukan

130.000 TL Max Oyuncu Laptop Önerisi

arkadaşlar max 130.000 tl bütçe var oyuncu laptopu arıyorum olmazsa olmaz ekran kartı 5000 serisi ssd yazma hızı yüksek olsun kasa kalitesi de bi tık iyi olursa ve ram 32 gb olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
  4. krldogukan

Max 15 k steelseries kulaklık önerisi

arkadaşlar ax 15 k bütçe var steelseries wireless ve 7.1 özelliğinin olması lazım neleri önerirsiniz ?
  5. krldogukan

Max 75k laptop önerisi ?

arkadaşlar maximum 75k laptop arıyorum 1 tl bile yukarıya çıkamam oyun oynanıcak ama pek fazla değil ekranı önemli şimdiden teşekkürler
  6. krldogukan

70.000 tl ye uzun ömürlü oyun laptopu önerisi

Eyvallah ustam saolasın
  7. krldogukan

Fiyatı sizce ne düzeyde olur ustam 4070 li laptop fiyatlarıyla ne kadar fark olur ?
  8. krldogukan

Ne zaman çıkar ustam bir de pahalı olmaz mı
  9. krldogukan

max 70.000 tl olucak şekilde uzun süre kullanılıcak oyuncu laptopu önerirseniz sevinirim
  10. krldogukan

max 25k iş laptop önerisi

arkadaşlar max 25k sadece ofis işi yapılıcak laptop önerirseniz sevirim
  11. krldogukan

750 tl max kulaklık önerisi

arkadaşlar max 750 tl ses kasabileceğim bir kulaklık arıyorum
  12. krldogukan

max 48k laptop arıyorum

arkadaşlar max bütçe 48 k laptop arıyorum 32 gb ram 1 tb ssd ve ekranı büyük olmalı şimdiden teşekkürler
  13. krldogukan

monster abra v20.4.2 alınır mı

arkadaşlar abra a5 v20.4.2 alınır mı ? https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-4-2/
  14. krldogukan

acer nitro 5 an alınır mı ?

acer nitro 5 an alınır mı ? arkadaşlar yazılım ve oyun oynanacak bir problem yaratır mı ...
  15. krldogukan

36.000 tl max laptop

arkadaşlar maximum 36.000 tl bütçem var bana yazılım ve oyun oynayacak bir laptop lazım max bütçem 36.000 tl bunun üzerine daha çıkamam
Geri