krmorhan isimli üyenin son içerikleri

1. K

Innosilicon a6 ltc master hakkında

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar :3 Uzun süredir araştırdığım miner cihazlarda takıldığım bir kaç nokta var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir ise çok sevinirim. İnternet üzerinde bu cihazların kazım değerleri ile ilgili bir çok yazı bir çok hesaplayıcı var ancak bir çoğu aynı yada...
  2. K

Yardım CHİA COİN MİNİNG SİSTEM İÇİN

Öncelikle iyi forumlar :) 24 TB kapasiteli bir chia mining sistemi kurmak istiyorum bildiğim kadarıyla hdd nin yanında işlemci ram gibi faktörlere de önem vermek gerekiyor 24 TB ı besleyebilecek parça tavsiyesine ihtiyacım var.
  3. K

Yardım MİNİNG İÇİN TUF VS STRİX

teşekkürler 🙏 teşekkürler 🙏 teşekkürler 🙏
  4. K

Yardım MİNİNG İÇİN TUF VS STRİX

Öncelikle iyi forumlar :) Bu konuyla ilgili forumu çok meşgul ediyorum farkındayım ancak mining için 3080 ekran kartı alacağım ama STRİX serisi mi TUF serisi mi almalıyım aralarında kazanç olarak nasıl bir fark var bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi ? TUF 800 euro STRİX 1200 euro...
  5. K

Öneri MİNİNG İÇİN ANAKART İŞLEMCİ

anladım teşekkür ediyorum🙏 teşekkür ederim araştırmalara devam edeceğim 🙏
  6. K

aparat ile tek slot üzerine fazladan ekran kartı bağlanabiliyor diye biliyorum ama ? 1621016089 psu ve riser için bir tavsiyeniz var mı acaba 2 3080 e kaç 750 w lık bir psu yeterli olur sanırım
  7. K

Öncelikle iyi forumlar :) Dün almanyadan 2 adet 3080 almak istediğimi ama vergiden çekindiğimi söylediğim bir konu açmıştım arkadaşlar çok yardımcı oldular öncelikle teşekkür ediyorum her birine. Şimdi ise tavsiye almak istediğim konu şu ben bu kartları sadece mining için kullanacağım ancak...
  8. K

Yardım ALMANYADAN EKRAN KARTI

elinize sağlık teşekkürler
  9. K

geniş bilgilendirme için teşekkürler elinize sağlık. bu yasaları tam olarak nereden aldınız acaba bilmediğim için soruyorum son olarak da kutusuz bir şekilde getirsinler değil mi vergi alınmaması adına
  10. K

peki bu kartı uçuş esnasında nasıl koruyacaklar bir tavsiyeniz var mıdır
  11. K

anladım ama kutu ve jelatin olmaması şartı mevcut sanırım. o zaman kutuları çöpe atıp sadece ekran kartının kendi dışındaki korumasıyla getirirler ise sıkıntı çıkmaz diyorsunuz
  12. K

durum şu şekilde eklemeyi unutmuşum uçak ile gelecekler istanbulda inecek ve bursay geçiş yapacaklar havaalanında arama esnasında kendi kişisel ürünleri olduğunu söylemeleri yeterli olacak mıdır. gelişlerini 2 gün ara ile gerçekleşecek
  13. K

Öncelikle iyi forumlar herkese :) Almanyada oturan arkadaşım ailesi ile birlikte haziran da Türkiyeye gelecekler. Gelirken 2 adet 3080 satın alıp alamayacaklarını sordum ve alabiliriz ancak vergilendirmeyi araştırmamı söylediler. İnternet de çok fazla kaynak var ancak çoğunluk olarak eski...
Geri