krmusl isimli üyenin son içerikleri

1. K

AMD Ryzen 5 7600 işlemci için sıvı soğutma tavsiyesi

Merhabalar, AMD Ryzen 5 7600 işlemcim için sıvı soğutma önerisi verir misiniz? Teşekkürler.
  2. K

AMD Ryzen 5 7600 işlemcim çok sıcak ve sıcaklık stabil değil

Değerli tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
  3. K

Önerebileceğiniz bir soğutucu var mıdır?
  4. K

Merhabalar, Yeni sistem satın aldım sistem bugün elime ulaştı üzerinde işlemci ve fan takılı geldi. Ekran kartını takıp sistemi aktif ettim tüm güncellemelerini yaptım. Sonrasında işlemci sıcaklığını kontrol ettiğimde boşta 50-70 derece arasında seyrediyor. CS2'ye girdiğimde 90-95 derece...
  5. K

Hp Victus 16-s0024nt model cihazına m2 ve ram yükseltmesi yapmak(sıfır cihaz)

https://www.amazon.com.tr/HP-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-Performans-7Z590EA/dp/B0C85JQYQ6/ref=sr_1_2_sspa?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=IJ7LF9O8F4PU&dib=eyJ2IjoiMSJ9.8-Dh7Ciqrj6KUDWJmAqLYs6XqiT0sVFH9FGuPFoHfGV1meIqispX8t4A43Ww-f6XI9ueaTcFt-aTrAwq0HJjruqrI6yIy3wpnNqUDn7Zs0WIcwYX...
  6. K

HP Victus 16 laptop almak istiyorum alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/HP-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-Performans-7Z590EA/dp/B0C85JQYQ6/ref=sr_1_1_sspa?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2P7EV0PF7J77E&dib=eyJ2IjoiMSJ9.8-Dh7Ciqrj6KUDWJmAqLYmK7Rv2NKdCHH_ZI8vKeMsrceHSXX7KyMD0v_DO-REKjZDiU2E3l-MkiKcotXUMGgv71YboncsKQtnAug4oIrc-Fy_h...
  7. K

Hp pavilion 14-dv0009nt anakart üzerindeki parça kopması

cevabınız için teşekkür ederim.
  8. K

Hp pavilion 14-dv0009nt anakart üzerindeki parça kopması

Merhaba, Bilgisayarımda yalama olmuş vidayı sökerken elim bir parçaya değip koptu sonrasında bilgisayarımı açmaya çalıştığımda güç ışığı ve şarj ışığı beyaz ışık yanıp sönüyor sürekli. Bu parça nedir yardımcı olabilecek var mı? Tamirini nasıl yaptırabilirim? Parçayı kırmızı ile işaretledim 2...
  9. K

DJI Osmo Action 3 Videoyu kalitesiz dışa aktarma sorunu

Arkadaşlar merhabalar, DJI Osmo Action 3 sahibiyim kamerada 4k çektiğim videoyu DJI Mimo veya Kablo farketmeksizin dışa aktarmak istediğimde videoyu her türlü 1920x1080 çözünürlükte dışa aktarıyor. Bunun çözümü nedir veya sorun neden kaynaklanıyor bu konuda desteğe ihtiyacım var bilgili...
  10. K

1TB M2 ssd önerisi istiyorum.

Öneriniz için teşekkür ederim. 1740395536 Öneriniz için teşekkür ederim. 1740395573 Öneriniz için ve ayrıca liste için çok çok teşekkür ederim. 1740395603 Öneriniz için teşekkür ederim fakat okuma yazma hızı sanırım normal kullanım için daha uygun gibi duruyor yine de vakit ayırdığınız için...
  11. K

1TB M2 ssd önerisi istiyorum.

Merhabalar, Laptobumda şuanda 512gb İntel M2 Ssd kullanıyorum. 1tb boyutuna yükseltmek istiyorum. Bunun için öneriye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Genel kullanım için arıyorum Dramli olması tercihimdir. Genelde video depolamak için ve oyun oynamak için kullanacağım. Şimdiden...
  12. K

Amazon'a ulaşmak mümkün değil

Sorunun ne olduğunu inanın bende çözemedim ama hesaplarımın çoğunda arama kapalı durumda şuan.
  13. K

haklısınız ama dediğim gibi para iademi hediye kartı olarak yapacaklar geri dönüş olmaz bunda maalesef. Yine de teşekkür ederim.
  14. K

yok hayır hiç bağlantı sağlayamadan bu hataları alıyorum. Sohbet et ve arama talep et butonlarına tıklıyorum ama bu hataları alıyorum.
  15. K

o kadar vakit olsa sorun değil ama para iadesini hediye kartı olarak yatırırlarsa tekrardan orjinal ödeme yöntemine iade yapmazlar o yüzden hemen ulaşmam lazım aslında... 1726212623 evet evet bildirdim ama canlı sohbet çok müdahale edemiyor o da aramaya yönlendiriyor, sonrasında mail geliyor...
Geri