Eğer metin2 içinse ayrıca spoofer alman gerekir. Ayrıca her sanal makine için ip satan siteler var ordan da kaç client açacaksan ona göre satın alıp her birine ayrı sanal makine kurabiliyorsun.
Ben tasarladım demiyor zaten nasıl tasarlanır diyor. Telefon numarası instagram gibi yerleri kapatmış.
Canva pro alıp buna baka baka kendin de yapabilirsin bence
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CJR56CG7/ref=ewc_pr_img_1?smid=A33496JDOUAHIC&psc=1
2 sene önce xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu almıştım. Şuan kolçaklar 2D. 4D kolçak alarak değiştirmek istiyorum. Vida yerleri aynı gibi duruyor ama emin olamadım. Linkteki kolçakla şu ankini değiştirebilir...
böyle yapan firmaların bu kadar çok yüz bulmaması gerekiyor ki bu durum herkesin başına gelebilir. Sonuna kadar destekliyorum bu firmadan alışveriş yapmam daha. Tutumları çok yanlış.
işte bunu düşünemiyorlar ki. Sen tiktok kullanmıyor olabilirsin ama wp twitter vs. uygulamaları kullanıyorsun. O zaman ben de wp kullanmıyorum wp kapansın diyeyim aynı şey.
büyük ihtimalle ethernet driverı eksik. Hiçbir şey yoksa bilgisayarda ya yeniden format at ya da başka bilgisayardan ethernet driverını indirip kurmayı deneyebilirsin.