Oyunu açıyorum 2dk olmadan bi anda kapanıyor herhangi bir hata dahi vermiyor. Driverlarım güncel, Bitdefender'dan Steam klasörünü bile istisnaya aldım, en az 40 kere oyun dosyalarını doğruladım
HP Victus 16-r0027nt laptopta (40GB RAM, 1TB SSD yükseltilmiş) FC25, Hitman 3 falan gibi oyunlarda OMEN Gaming Hub'ı performans yapmama, tüm grafik ayarlarında denememe ve fps'im 100-120 civarları takılmasına rağmen oyun sürekli takılıyor yardım.
HP Victus 16-r0027nt laptopta (40GB RAM, 1TB SSD yükseltilmiş) FC25, Hitman 3 falan gibi oyunlarda OMEN Gaming Hub'ı performans yapmama, tüm grafik ayarlarında denememe ve fps'im 100-120 civarları takılmasına rağmen oyun sürekli takılıyor yardım.
Yeni modem Wi-Fi 6'ya geçiş yaptım. Turk Telekom servisçisi ellerinde CAT 7 olmadıklarını, 1000mbps için bu kablo gerekli olduğunu söyledi. Tavsiye istiyorum.
Kariyer için transfer, forma, skorboard, yüz yaması yapmak istiyorum fakat oyunun kendi koruma sistemi olduğu için hem oyun bozulur hemde onlinedan banlanırım falan diye çekiniyorum.
Geçen sene başı masaüstü almıştım, üniversite ve seyahat sebebiyle "Güçlü sistemli oyunları rahat oynatan, hantal görünüşü olmayan, kemiksiz en az 5 sene gidicek" Laptop almak istiyorum.
PC (15-20bin TL) ve PS5'i (10-15bin TL) 2. Elden satacağım üstüne en fazla 25-30bin TL ekleyebilirim.
Hocam wifi telefon kablo taktiği var usb tethering yapıyorsun. o internetle 330 mbps aldım, kendi ethernet kablomla 90-95 Mbps alıyorum. Kablonun kalitesini bilmiyorum bilgisayarcıdan aldım direkt. Cat5 Cat6 mevzuları falan var anlayamıyorum tam