K K Krom 20 Kasım 2023 bb steam.. Ana Konu - STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…) Evet saat 02.40 civarında fiyatlar dolara geçti…. o7 asker, unutmayacağız seni.. MAHVETTİN BİZİ STEAM….. forum.donanimarsivi.com
bb steam.. Ana Konu - STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…) Evet saat 02.40 civarında fiyatlar dolara geçti…. o7 asker, unutmayacağız seni.. MAHVETTİN BİZİ STEAM….. forum.donanimarsivi.com
K K Krom 19 Kasım 2023 arkadaş o değilde yani açıklandığı gün değil bugün gördüm oyun alma isteğini. 20 değil de 1 kasım da kur değişse ne olacaktı acaba.
arkadaş o değilde yani açıklandığı gün değil bugün gördüm oyun alma isteğini. 20 değil de 1 kasım da kur değişse ne olacaktı acaba.
K K Krom 26 Ekim 2023 Biliyorsunuzdur belki, bir smm panelim var 10 aydır işlettiğim Şimdi de lisans işine giriştim bakalım çevre çok. Arada farklı bir şey denemek gerekiyor ya. Bismillah.
Biliyorsunuzdur belki, bir smm panelim var 10 aydır işlettiğim Şimdi de lisans işine giriştim bakalım çevre çok. Arada farklı bir şey denemek gerekiyor ya. Bismillah.
K K Krom 24 Eylül 2023 Hayırlı Pazarlar. Yeni gün yeni ticaretlerle yeni iyi haberlerle gelir inşallah
Neyse harbiden yapmışlar sanırım

Reaksiyonlar: Krom