Selamlar, yaklaşık birkaç ay önce yeni bilgisayar topladım. Bilgisayarda hiçbir sorun yokken bi süre sonra durduk yere bilgisayardan USB çıkma sesi gelmeye başladı.
Her zaman da olmuyor arada oluyor. MX Brio 4K kameram var, onu takınca zaten iyice sapıtıyo, kablodan mı yoksa anakarttan mı neyden...
teşekkür ederim hocam, fiyat farkından ötürü asusa gidemedim.
çok teşekkürler :) görüntü olarak biraz dağınık içi, kabloları falan güzel yönetemedim, donanımdan hiç anlamama rağmen dün 6.5 saat de sürse kendim montajladım parçaları ama ben de bittim :ROFLMAO:
ne yalan söyliyim ben de biraz...
Selamlar, ekran kartının bugün gelmesiyle birlikte her parçasını kendim topladığım sistemim tamamlanmış oldu.
Aşağıya sistemi yazacağım, yorumlarınızı alabilir miyim sizce nasıl bir sistem olmuş?
MSI MPG X670E GAMING PLUS WIFI 7800MHz(OC) DDR5 Soket AM5 HDMI DP M.2 ATX Anakart
MSI
Kioxia...
Selamlar yeni bir sistem topluyorum normalde 4070ti super ve 7800x3d alacaktım fakat çok pahalı geldi. 7600X ve 4070'e döndüm. Genelde FPS oynuyorum, monitörüm 2k. Aşağıda linkini atacağım sistemin 2k'da bi darboğaz ya da düşük FPS herhangi bir sorunu olur mu genel yorumunuzu alabilir miyim?
Sistem
MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW Temperli Cam 1 x A-RGB Fan 5 x 120mm Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
olabilir hocam