Kronax isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım Kablosuz Kulaklık Önerisi

steel series üzmez diye düşünüyorum kaliteli marka
  2. K

e sporcu değiliz az biraz ses verse yeter sadece fiyatına göre bizi üzmeyecek bir şey olsun istiyorum rampage aldım yıllardır kötülenen markadır beni yıllarca götürdü kullandım mesela sonra wraith çok iyi dediler diye wraithden kulaklık aldık 1 sene anca dayandı tek istediğim az biraz konforlu...
  3. K

barracuda x radarımdaydı ancak bi kaç forumda hemen kırıldı ve memnun kalmadım tarzı yorumalrını okuğum için şüpheye düştüm
  4. K

öncelikle teşekkürler önerin için csgo gibi fps oyunlarında ses kasarken sorun çıkartmaz değilmi? harici oalrak hoparlör kullanıyorum dizi film için hoparlör kullanıcam sadece oyunlarda güzel ses kasabileceğim kafa ağrıtmayan bide sporda falan rahat kullanabileceğim bir şey arıyorum bu önerinide...
  5. K

Merhaba yalklaşık 1 yıl önce wraith den atk mercuary marka kulaklığı aldım ve kafa kısmı çatladı oysaki yorumları ve önerileri güzeldi kulak pedleri durduk yere yerinden çıktı o yüzdne yeni bir kulaklık almak istiyorum ama düzgün bir şey bulamıyorum lütfen kulakdan duyma bilgilerle değil gerçek...
  6. K

Oyunlarda çökme fps drop sorunu

şeytan diyor bas parayı al 9060xt yi
  7. K

çözümü nedir? bu kapanma olayının fps drop sorunun the last of us part 2 yi oynuyorum yarım saat 1 saat geçiyor oyun bianda donuyor be bütün sistem donup kalıyor pc yi kapatıp açıyorum anca düzeliyor
  8. K

Merhaba yaklaşık 6 ay kadar önce bir sistem dizdim ve fivem de mesela çok fazla fps drop alıyorum ultrada rahat oynatması gerkeen oyunlarda donmalar var input lag ım oluyor anlık donup geri düzeliyor 180 fps den 140 lara düşüyorum ve grafikleri yüksek düşük farketmiyor çekiyorum ama yinede...
  9. K

Yardım İphone 13'ü faizsiz şekilde taksitle alabileceğimiz güvenilir biryer varmı

İphone 13'ü faizsiz şekilde taksitle alabileceğimiz güvenilir biryer varmı instagramda falan 12 ay taksitle satanalrı görüyoruz
  10. K

Asusmu Gigabaytmı? 4060ti İçin

ozaman kule tiplerine de bi göz gezdirebilirim
  11. K

gigabayti bende seviyorum güzel marka amd ryzen 5 7500f olabilir f/p işlemcilerden tam
  12. K

ilerde işlemciyi yükseltmeyi, düşündüğüm için bu sıvı sogutucuyu sormuştum bide bazı markların fan çalışma değerleri sıkıntılı diyorlar asus un yorumlarından herkes memnun kalmış gigabayte alıcaktım normalde içime kurt düştü
  13. K

(İLK BAŞTA KONUYU YANLIŞ YERE AÇMIŞIM KB) Bu sistemmi daha iyi sizce İŞLEMCİ MODELİ : AMD Ryzen 5 5600 ANAKART : Gigabyte A520 Anakart EKRAN KARTI : Gigabyte RTX 4060Ti Ekran Kartı RAM : 16GB Yoksa bu sistemmi İŞLEMCİ MODELİ : AMD Ryzen 5 5600 ANAKART : Asus A520 Anakart EKRAN KARTI : Asus...
  14. K

Fiyat Performans Monitör Önerisi

benimde çok hoşuma gitti fiyat da indirim olursa kesin alıcam
  15. K

Fiyat Performans Monitör Önerisi

Hocam o biraz fazla ama Asus VY249HGE 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü bu model hakkında bi bilginiz varmı? 1718912017 biraz araştırdım ve hoşuma gitti fiyat indirimi olursa kesinlikle alabileceğim tarzda duruyor
Geri