Düşük matrahtaki arkadaşların kasko ve sigorta ücretlerini merak ediyorum. Kaskolar benzine göre biraz daha pahalı diyorlar net bir rakam göremedim internette
Bu mantıkta ilerlersek 4 ay daha işlemcisiz gezelim kağıda çıkalım 7800X3D alalım. 3.5k'da 1.5k çok ciddi bir fark üstüne aldığın işlemci 2. el. sıfırıyla...
Menzil konusunda 63 KW için konuşmak gerekirse bir beklentiniz olmasın uzun yolda, 300-350 km'de bir mutlaka şarja takmanız gerekecek, bol bol 110-130 km...
Aileye almak için düşünüyorum zaten. 110'dan fazla basmayan babam için mükemmel. Ayrıca 800v mimarisi ile dediğiniz gibi 15dk mola hiç can sıkmaz. Zaten...
Bu yüzden matrah artışı için erken. Togg bu finansman kampanyaları ile daha satışı dolduramıyorken zam yaparsa hiç dolduramaz. En azından yaza kadar bu...
Alt matrahta tutmak için elinden geleni yaparlar hocam. 3300'e 100 araç satamazlar. Mercedes BMW Audi araçların giriş seviyesindeki araçlara yönelir...
O zaman farklı alternatiflere yönelirim :/ Üst dilime girerse pek satılacağını düşünmüyorum, en azından Türkiye pazarı için bazı donanımlardan kırpıp...
Makyajlı 6 Haziran ayında gelecekmiş ama 5'e öncelik veriyorum. Bluelink + ek menzil artışı ile alırım yoksa napcam bilmiyorum. Cezbeden başka elektrikli yok :D