kronoS58 isimli üyenin son içerikleri

1. kronoS58

Öneri 10k Bütçe Ps5 Slim İçin 2k Monitör Önerisi

Harici olarak razer leviathan v2x soundbar kullanıyorum hocam, teşekkür ederim
  2. kronoS58

Öneri 10k Bütçe Ps5 Slim İçin 2k Monitör Önerisi

Selamlar, 360hz 1080p monitörün yerine 2K artık kaç hz olursa monitör almak istiyorum. Bütçeyi +2k daha max zorlayabilirim, önerilerinizi ya da sakın alma dediğiniz monitörleri bekliyorum, teşekkürler
  3. kronoS58

Cs2 Bıçakları: Hangisi Daha İyi?

Hangisinin satışı daha kolaysa o daha iyi
  4. kronoS58

36.627 TL Bilkom Garantili Ps5 Slim

İdefix üzerinden 40.127 TL ye bilkom garantili ps5 slim var, paraf karta 1500 tl cashback veren kampanya üzerine BS2000TL kuponunu kullanarak 5 taksitle iyi fiyata alabilirsiniz...
  5. kronoS58

(Brn Motors Ankara Subayevleri ) Pilot Expertiz Hatasız Diye Satılan Şaseleri İşlemli Araç Hakkında Yaşadığım Olay

Geçmiş olsun, esnaf zaten esnaf değilmiş Zaten kaporayı vermişsin daha ne sıkıştırıyorsun. Söyleyeceklerimden dolayı ban yerim diye yazmıyorum anladınız siz.
  6. kronoS58

Bonus Genç Kart ve Taksit Avantajları

amazonda 9 taksit var, ayrıca bonus flash uygulamasından kampanyalara bakabilirsin
  7. kronoS58

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Fiyat düşmezse bende onu alırım, idefix'de 40k. 5k fazla verip 2 yıl garantili olur en azından
  8. kronoS58

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Fortnite V2 Bundle'lı olan ilandan mı aldınız? O kadar bütçe çıkarır mıyım sanmıyorum ya ithalatçı + premium edition almaya göre ayarladım
  9. kronoS58

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Fiyatlar 34 civarlarına düşse bende alacağım, pusuda beklemedeyim
  10. kronoS58

Gta 6 İçin Ps5 Almak

2 kere ertelediler bir daha yapsa yapar ancak sonuna kadar gelindi bu saatten sonra topluluk isyan eder. Kimse net bir şey diyemiyor, tabii ki pro her zaman en iyi görüntüyü verecektir. Şimdi olmasa bile 1 ay -2 ay vadede bir şeyler yaparlar. Ben slim alıp pcye gelmesini beklicem sonra elden...
  11. kronoS58

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Facia olacağına bir daha erteleme patlatır R*
  12. kronoS58

Gta 6 İçin Ps5 Almak

Extended lookdaki gibi çalıştırır
  13. kronoS58

30.000 TL ve Üzeri İlk Taksitli Harcamaya 1.500 TL Parafpara

Mobil uygulamadan kampanyaya katılmayı unutmayın
  14. kronoS58

30.000 TL ve Üzeri İlk Taksitli Harcamaya 1.500 TL Parafpara

Bu ay alışveriş yapacaklar katılsın Paraf ile 1-30 Eylül 2026 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Çiçek Sepeti, Hepsiburada, İdefix, n11, Pazarama, PttAvm, Trendyol web siteleri ve mobil uygulamaları üzerinden Paraf POS’larından, tek seferde yapılacak 30.000 TL ve üzeri ilk taksitli harcamaya...
  15. kronoS58

Ps5 Slim'i Kaça Satabilirim ?

Satıcı kimdi sık sık bakıyorum hiç düştüğünü görmedim
Geri