kronoS58 isimli üyenin son içerikleri

1. kronoS58

🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

4+ yıldır kullanıyorum yine bu tarz bir kampanya ile almıştım eve. Altyapı Türk Telekom'un dairede prize kadar fiber döşeli. Sanırım 2 yılda 1 falan internet kesildiği olmuştur onları da internet sitelerinde duyurulmuş gece bakımlarıydı. Geçen yıl da 100'den 1000 mbps'e geçtim taahüt...
  2. kronoS58

İthalatçı Garantili Ps5 Pro'nun Kutusu Açık mı Gelecek?

Nasıl gelecek merak ediyorum
  3. kronoS58

Yardım Esimin İlk Arabası. Sizce Ne Almalıyım ?

1.2 clio olabilir. İkinci el piyasası da hızlı tamiri vs daha ucuz nispeten
  4. kronoS58

Hepsiburada Premium Üyeliği 3 Ay 3tl İlk Premium Şartı Aranmıyor

hbo max için aldık 1tl 3 ay için bedava
  5. kronoS58

12000btu Klima Önerisi

montaj dahil mi ona dikkat et alırken
  6. kronoS58

❌İndirim Bitti! Apple 12w Ev Tipi Hızlı Şarj Adaptörü 199 TL

adaptör değil de kablolardan lazım, eski telefon kabloları eridi gitti
  7. kronoS58

3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

son bir kes w218'in tadına bakmak istiyorum
  8. kronoS58

bilmiyorum ancak mercedes formu aktif, 3 yıl önce araç aldığımda girmiştim ancak samimi olduklarımızla wp den görüşmeye devam ediyoruz
  9. kronoS58

İthalatçı Garantili Ps5 Alınır mı?

1 tb olanlar 2016 825gb olanalr 2116 sürüm yanlış bilmiyorsam, 825gb versiyonu revizyon geçirmiş olmuyor mu?
  10. kronoS58

İthalatçı Garantili Ps5 Alınır mı?

825 GB olan modeller en son versiyon değil mi? Soğutma performansı iyileştirilmiş olanlar hatta
  11. kronoS58

https://mbclubtr.com/index.php mercedes için buraya yazabilirsin hem bilgi hem de satış öncesi araç bulma ihtimalin var.
  12. kronoS58

🔥İndirim Koçtaş Basic 2li Kamp Sandalyesi Renk Yesil 629 TL (315 TL Adet)

kupon için telefon doğrulayamıyorum çok saçma bir sistem yapmışlar, daha önce kaydolduysam diye telefon no ile giriş yap diyorum sms gelmiyor .)
  13. kronoS58

❌İndirim Bitti! 68 Parça Yemek Takımı 9245 TL

stok yok bitmiş):
  14. kronoS58

Bilgisayar Mühendisliği Laptop

Macbook mantıklı, zamanında msi 17'3 canavarla her yere gittim tam yükmüş. Ancak FGPA-Digital System derslerinde kullanılan çoğu program mac'de sıkıntı çıkarıyor. Birilerinde ödünç alıp ya da vmware tarzı şeylerle üstesinden gelmekle uğraşman lazım o da üniversitenin ders programına bağlı biraz.
  15. kronoS58

🔥İndirim Crocs 10001 Classic Turkuaz ve Beyaz Unisex Terlik 1.219 TL

cakması da var bu orijinallerden de fark ediyor bence düz tabanım çok terlik falan da giyemiyorum ancak feci rahat hissettiriyor, belki 1k verdik diyedir djaskfhskf
Geri