kronoS58 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Gta 6 İçin Sistem Önerisi

Bismillah oyun çıksın önce :)
  2. K

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Ben uğraşmıyorum, enerjime değmez. Burda alıp sonrasında iade ve garanti süreçleriyle uğraşan çok arkadaş gördük. Tek yapacağımız şey insanları bilgilendirmek
  3. K

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Kendileri yapıyor maalesef. Şöyle bir iade politikası varken almıyorum da tüketmiyorum da. Sadece kendi markalarında bildiğimiz iade koşullarını sağlıyorlar.
  4. K

🔥İndirim Arctıc Mx-7 (4 G) - 405₺

7800x3d için iş görür mü
  5. K

Rusya'dan Ps5 Alınır mı?

vergi iadesi falanla 40k olursa anca alınır gibi teşekkürler
  6. K

Rusya'dan Ps5 Alınır mı?

daha atmadı fiyatları da 75000 ruble (46-48k) arası internette fiyatları var 1779723453 pek mantıklı gelmedi burda amazonda 53k + 6 taksit
  7. K

Rusya'dan Ps5 Alınır mı?

Arkadaşım Rusya'ya gidiyor, gelirken ps5 pro aldırmayı düşünüyorum. Rus cihazlarda istisna vs var mı?
  8. K

Tf7 Termal Macun Çok Katı Olması Normal mi

Normal, bende öyle zannedip hunharca harcadım rezil oldu. tf4 daha akışkan buna kıyasla
  9. K

Bilgisayara Yağmur Yağdı

Ev + pc masrafını alıcaksın, durumu yok falan ayağına girersen öpülen sen olucaksın.
  10. K

Tr Cihazından Yd Cihazına Sms Almak ve Geri Arama Yapmak

Sanırım olmuyor dediklerim. Sadece iMessage kısmıyla atılabiliyor sanırım onu da yapmayıp direkt whatsapp üzerinden arıyorum 1779482287 Bu saatten sonra alıcaksanız zaten seneye eylüle kadar kesintisiz kullanırsınız, seneye 4 ay için değer bence
  11. K

Macbook Air 13 İnç - M5 Çip 10 Cpu ve 8 Gpu Alınır mı?

amaç ne, mac belli bir kesme hitap ediyor o kitledeysen alınır
  12. K

Tr Cihazından Yd Cihazına Sms Almak ve Geri Arama Yapmak

TR cihazından YD cihazıma arama almayı ayarladım, tahmin ediyorum ki YD cihazından herhangi bir şekilde arama ve sms alma fonksiyonlarını gerçekleştiremiyorum. Bunları kullanmanın bir yolu var mı yoksa el kader 2. telefona bağlı mı olucaz bunları yapmak için?
  13. K

2m Konfor Bagaj Hacmi Suv ?

Karoq düşünebilirsin, arkası geniş bagaj büyük güzel bir c suv. Çok problemi var mı bilmiyorum, arkadaşım kullanıyor herhangi bir şikayeti yok
  14. K

2m Konfor Bagaj Hacmi Suv ?

tesla legacy olabilir
Geri