kronoS58 isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Çok pardon hocam, okumamıştım kusura bakmayın. Teşekkür ettim çok.
  2. K

🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

Dönüştürücüden kastınız nedir acaba? Link atabilme şansınız var mı? 350 TL olunca direkt çektim
  3. K

Razer Seiren V3 Chroma olur mu? Vida boyutunu bulamadım
  4. K

9070xt için 9700x mi 7800x3d mi?

Kullanıyorum soğutuyor
  5. K

BF6 RedSec Pre Arıyorum

BF6'da eğlencesine battle royale girmek istiyorum ama random gelenler direkt salıyor, oynayan varsa squad modda olur ekleşelim. EA Nick: Kronos2520 Level: 98
  6. K

BF6'da araçsız mod var mı?

infantry breakthrough olması lazım diye hatırlıyorum
  7. K

BF6'da araçsız mod var mı?

birkaç mapın escalation modunda tank yoktu sanırım, modu çok oynamadım emin değilim. Conquestte engineer ile base camp alıp tank uçurmak da ayrıca zevkli denemeni tavsiye ederim
  8. K

❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

değmez, umarım almamışsındır
  9. K

❌İndirim Bitti! 🔥 Salomon Ayakkabılarda Sepette %50 Net İndirim 🔥🔥

Nike-Adidas'a göre kalıpları nasıl? Bot almayı düşünüyorum kör seçim yapmam lazım. X Ultra 360 modeline bakıyorum-
  10. K

Maximum 45 bin oyuncu tavsiye bekliyorum

oyun oynamıcaksan direkt macbook çekilmeli mümkün mertebe. 17.3 kullanımı çok zor üniversitede kullandım bir daha kullanmam bunu göze alarak tercihinizi yapın
  11. K

3050 olmasa düşünülebilirdi benim açımdan
  12. K

bende şöyle bir model bakıyorum bu bütçede: https://www.amazon.com.tr/dp/B0FH2SYGBM?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9
  13. K

Wraith garantisi nasıl?

Muazzam bir mouse, 1 yıldır kullanıyorum. Sarjı uzun gidiyor, 1k hz yetiyor.
  14. K

❌İndirim Bitti! Razer Leviathan V2 X - 3.119,89TL

indirim de bitmiş tam :D eyvallah yine de dostum
  15. K

❌İndirim Bitti! Razer Leviathan V2 X - 3.119,89TL

ne kadar sürede talep edebiliyoruz?
Geri