Sorun çözüldü. Saçma sapan bir şekilde piller yeni olmasına rağmen çalışıyordu ancak herhangi bir sinyal göndermiyordu. Farklı pillerle deneyince çalıştı :D
Evde 2 tane aynı model airfel klima ve ayrı kumandaları var. Servis gelip kurulumlarını yaptıklarında bir sıkıntı yoktu. Elektrik tesisatlarını yaptırdıktan sonra salondaki klimanın kumandası ikisini de çalıştırıyor sıkıntı yok ancak oturma odasındakinin kumandası hiçbir şekilde klimayı açmıyor...
Solo kastım. D2 dışında kumar oynuyorsunuz benim anladığım. Basic smoke ve flashları bilseniz yeter diğer mapler için. Surf hiç oynamadım, aim takip vs kasmaya gerek yok bence o kadar. ak alıp kill kasıp ısınıp giriyordum. Oyun bilgisi için dediğim adamı izleseniz yeterli olur
150 maçta 10lvl oldum, aim olarak genel sıralamam 1-3 oluyordu gününe göre, kısmen iyi diyebilirim. Bir yerden sonra utility olmadan maç oynanmıyor bir şekilde flash smoke bilmek LAZIM. Aim olarak çok iyi olmasan bile oyun zekası ile doğru zamanda peek ve oynanışla çözersin. Sadece o oyun...
pienix adlı youtube kanalı var, ufak trickler veriyor bunlar sayesinde 10 lvl bile kolay olursun. Kolay lvl kasmak için support oynasan yeterli oluyor, genelde smoke-flash-yanıcı atmayı bilinmediği için belli map ve site'lara 2 smoke bilsen çoğu maçı kazandıracak seviyeye gelirsin. Günde...
Sitelerindeki iade koşullarından sonra adını duyunca kaçtığım marka. İşte bende 5 malzemesi var sorunsuz diye gelip yazmanın anlamı yok, sorunluysa arkasında durmuyor firma, komedi.