Macbook mantıklı, zamanında msi 17'3 canavarla her yere gittim tam yükmüş. Ancak FGPA-Digital System derslerinde kullanılan çoğu program mac'de sıkıntı çıkarıyor. Birilerinde ödünç alıp ya da vmware tarzı şeylerle üstesinden gelmekle uğraşman lazım o da üniversitenin ders programına bağlı biraz.
cakması da var bu orijinallerden de fark ediyor bence düz tabanım çok terlik falan da giyemiyorum ancak feci rahat hissettiriyor, belki 1k verdik diyedir djaskfhskf
Hocam aynı ekran kartı kullanıyoruz o yüzden sormak istiyorum, 360hz fhd'den 2k ya da 4k uygun bir monitöre geçmeyi düşünüyorum. OLED panel olur olmaz bilemiyorum ancak 2K'da dahi yazık etmişim dediniz o kadar fark var mı? 4K IPS ya da 2K OLED gibi geçmeyi düşündüm.
Edit: Son mesajını...
PS5 Pro düşünüyordum da adamlar 51-54k fiyatlardan 60kya çıkardılar son 2 haftada. Bu gidişle bende ps5 slim alıcam, soğutma konusunu bilmiyordum üstteki arkadaşların dediğine uyup 825gb çekicem. Gigabit internet var zaten çok sıkıntı olmaz hafıza durumu
1. Katta bir yakınımızın dairesi var, mutfağın balkonunda giyotin tip sistem var buraya perde yerine cam film çekmeyi düşündük. Daha önce yapmış ya da öneri verebilecek var mı? Araba tip Lumar film alıp kendimiz mi çeksek diye düşündük.