https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_philips-mg953215-16si-1-arada-erkek-bakim-seti-1249582.html Philips'in şu tarz modellerine bakabilirsin. Fazla tarakları var, hatta babamın saçını da kesiyorum zaman zaman.
Selamlar,
BF6 videoları çekmeye başladım biraz denemeden sonra en iyi kaliteyi bu şekilde aldım ancak videoyu render alıp youtube'a yüklediğimde görüntü çatışma sekanslarında çamurlaşmaya başlamış. Kendi monitörümde 1080p acaba bir ayarı farklı mı yaptım bilen yardımcı olabilir mi? Ayrıca...
@Meliholmak karar verebildiniz mi? Bende benzer bir arayış içerisindeyim ancak IRL yayın açmak için arıyorum. Göğüse kamerayı yerleştirip telefonla chatı okumak, araba sürerken yerleştirip sürmek vs için
Amacım irl yayın yaparken 2 şekilde bu kamerayı kullanmak; dolaşırken yakama iliştirerek, araba sürerken cam tavan ya da ön cama takarak yayın yapmak. Biraz araştırma yaptım DJI Action4 uygulaması vs ile güzel bağlantı olanağı sağlıyor gibi ancak şu an bütçem dışında kalıyor. Düşük bütçede...
Düşük matrahtaki arkadaşların kasko ve sigorta ücretlerini merak ediyorum. Kaskolar benzine göre biraz daha pahalı diyorlar net bir rakam göremedim internette