kronoS58 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Airfel Klima Kumandası Algılamıyor

Sorun çözüldü. Saçma sapan bir şekilde piller yeni olmasına rağmen çalışıyordu ancak herhangi bir sinyal göndermiyordu. Farklı pillerle deneyince çalıştı :D
  2. K

Airfel Klima Kumandası Algılamıyor

Evde 2 tane aynı model airfel klima ve ayrı kumandaları var. Servis gelip kurulumlarını yaptıklarında bir sıkıntı yoktu. Elektrik tesisatlarını yaptırdıktan sonra salondaki klimanın kumandası ikisini de çalıştırıyor sıkıntı yok ancak oturma odasındakinin kumandası hiçbir şekilde klimayı açmıyor...
  3. K

CS Faceit Nasıl Gelişilebilir?

Solo kastım. D2 dışında kumar oynuyorsunuz benim anladığım. Basic smoke ve flashları bilseniz yeter diğer mapler için. Surf hiç oynamadım, aim takip vs kasmaya gerek yok bence o kadar. ak alıp kill kasıp ısınıp giriyordum. Oyun bilgisi için dediğim adamı izleseniz yeterli olur
  4. K

150 maçta 10lvl oldum, aim olarak genel sıralamam 1-3 oluyordu gününe göre, kısmen iyi diyebilirim. Bir yerden sonra utility olmadan maç oynanmıyor bir şekilde flash smoke bilmek LAZIM. Aim olarak çok iyi olmasan bile oyun zekası ile doğru zamanda peek ve oynanışla çözersin. Sadece o oyun...
  5. K

pienix adlı youtube kanalı var, ufak trickler veriyor bunlar sayesinde 10 lvl bile kolay olursun. Kolay lvl kasmak için support oynasan yeterli oluyor, genelde smoke-flash-yanıcı atmayı bilinmediği için belli map ve site'lara 2 smoke bilsen çoğu maçı kazandıracak seviyeye gelirsin. Günde...
  6. K

🔥İndirim Asus Prime B650M-R 4694 TL !!

Çektim hocam teşekkür ederim
  7. K

Uygun önerebileceğin var mıdır? 1.5 yıldır böyle çalıştı muhtemelen baya gitmiştir sağlığı da yine de alayım bari
  8. K

Anakartı değiştirecektim de para durumu el vermiyor hocam
  9. K

1.5 yıldır 7800x3d ile 1080p akıyoruz, güzel anakart herhalde bir sıkıntı yaşatmadı
  10. K

Hyundai İoniq 3 Tanıtıldı!🔥🔥

Türk'e ucuz araba yok :(
  11. K

Hyundai İoniq 3 Tanıtıldı!🔥🔥

Finansman desteği olmayacakmış düzeltelim. Türkiye'de Ar-Ge merkezi olmadığı için.
  12. K

Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

Sitelerindeki iade koşullarından sonra adını duyunca kaçtığım marka. İşte bende 5 malzemesi var sorunsuz diye gelip yazmanın anlamı yok, sorunluysa arkasında durmuyor firma, komedi.
  13. K

SONY PLAYSTATION 5 PRO 50.999,25 TL BİLKOM (OUTLET)

PlayStation 5 Slim Digital Edition 825 GB SSD Oyun Konsolu + 2. PS5 Kol + PS5 Şarj İstasyonu (Yeni Sürüm) 39k ya satılıyor ucuz mu? Beymen'de ALB Bilişim satıyor
  14. K

❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

ah ah para olsaydı direkt çekicektim hayırlı olsun alanlara
  15. K

Faceitde sahibi aynı olan iki farklı hesap olur mu

https://support.faceit.com/hc/en-us/articles/207568229-Can-I-have-more-than-one-FACEIT-account
Geri