Yıllardır günlük traş olan birisi olarak o elindekini asla kullanma 3 bıçaklı mach 3 yada daha yeni nesil bir traş bıcağı edin kendine ve bıçaklarıni da periyodik olarak değiştirmeyi ihmal etme.
Merhaba, öncelikle ben olsam o sisteme hdd sokmazdım secili m2 yi 2tb almak ya da 2. Bir uygun fiyatlı ssd takmak daha mantiklı geldi bana. Kasa konusunda 5000 serisine de bakabilirsiniz. Anakart için ben genelde ust modellerden yanayım tasarım daha fazla usb beni cezbediyor anakarta bakmadım...
Hocam
Hocam psu atx 3.0 mı bilmiyorum umarım öyledir 1050w bu sistem için çok abartılı olmuş ama ileride 4090 yada belki daho sonra çıkabilecek 4090ti 5090 gibi bir karta geçme düşünceniz varsa avantajınıza olabilir. Ram konusunda expo olan düşük cl li ve yüksek frekanslı ramler muhakkak ki...
Rocam ramleri aynı almanızı tabsiye ederim. 1050w psu ya gerçekten ihtiyacinız var mı? Son olarak fury renegade 1 tb mı tek iki tb alsanız ikinci slotu doldurmamanız açısından daha avantajlı olur. Anakartın ikinci m2 yuvası gen 4 desteklemiyorsa ikinciyi gen 3 te alabilirsiniz.
Hocam merhaba,
Geçen sen kasım indirimlerinde önce kendim sapphire pulse 6700 xt aldım daha sonra da memnun kalmam üzerine 3 arkadaşıma sırasıyla xfx 6700 xt markasını hatırlamadığım 6700 ve son olarak asus dual 6750 xt aldırdım. Bu kartı tercih etmemdeki amaç bütçeyle alakalı eğer 3080 veya...