Geçen sene Amazon dan beyazını 1850 liraya almıştım. Çok güzel keyifli cihaz ama bu fiyatlara değmez diye düşünüyorum. 2500 e kadar her türlü alınır derim.
Anker motion plus güzel cihaz ama işlevi o değil. Bunlar daha detaylı çalar ayrıca daha keyifli müzik dinletir hocam. Motion ömrünü de yemiş olursunuz o şekilde kullanarak gerisi sizin takdiriniz ama ses olarak uçurum yazmış biri de imkanı yok 🤣
Yeni hesap için n11 250 lira kupon veriyordu. Vodafone pay sanal kart ile de kampanyaya katılıp ödemeyi yaparsanız 400 lira iadesi var. Toplamda 650 lira daha uyguna gelir.
https://gnc.com.tr/-whey-cilek-1985-g 2 al 1 öde var. Ekstra %10 için GNC10 kullanabilirsiniz.
Yerli parasına amerikan malı. Hatta şu an yerliler indirim hali bile fiyat yüksek.
En azından parasına değer
Fulltech 2 arkadaşımız kullanıyor gayet memnunlar hiçbir sorunu yok. En az 5/6 ay da oldu sanırsam alalı. 7GO nun kendi ürünü değil fason sunduğu bir ürün zaten onda da bir problem yaşayacağınız sanmıyorum ama o bütçelerde geziyorsanız anker ve ugreen kesinlikle ilk tercih olmalı derim