Kru3gerBey isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Teşekkürler hocam hayırlı olsun size ben bununla o zaman devam edetyim :D
  2. K

🔥İndirim Amazon Vantilatör İndirimleri🔥

Fotoğraf paylaşma imkanınız olur mu hocam çünkü doğru düzgün iyi incelemesi yok
  3. K

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + Mini Bel Çantası Hediye!

Bunlar faturayı hemen kesmişler. Hızlılar demek ki işler yolunda 😁 Neyse beğenmezsem iade ederim L bi gelsin bakalım nasıl olcak
  4. K

O zaman bi mesaj atayım siparişi XL yollasınlar olabilirse 😁
  5. K

Eyvallah ben 184/84 kg gibiyim bu aralar normal durmasını istediğimden L aldım çok salaş giymiyorum
  6. K

Konu bu kadar uzayıp gitmişken bende bir siyah bir beyaz olarak YAZ10 kodu ile denemelik aldım bakalım 😁
  7. K

🔥İndirim Vogue 0vo5648sı 304211 54 Erkek Güneş Gözlüğü 1.318 TL

Marka/Çerçeve kalitesi ile zaten alakası yok ki hocam. Polarize dediğiniz gibi bir ihtiyaç. O durumda değerlendirince gereksiz olarak gördüm. Günlük Hayatta Yarattığı Temel Farklar Sürüş Güvenliği: Asfalttan, ön araç camından ve kaputundan yansıyan kör edici parlamaları sıfırlar. Net Görüş...
  8. K

🔥İndirim Vogue 0vo5648sı 304211 54 Erkek Güneş Gözlüğü 1.318 TL

Polarize değiller sanırım değmez yani sırf marka merakınız yoksa tercih edilmez
  9. K

🔥İndirim Huawei Freebuds Pro 5 7900₺

Bu öyle bir renk ki zengini zengin, garibanı da daha gariban gösteren çok riskli bir renk :D
  10. K

🔥İndirim Huawei Freebuds Pro 5 7900₺

Bu rengi pek tercih edeceklerini sanmıyorum keza hepsiburada beyazını 8137 liraya satıyormuş anlık olarak.
  11. K

JESTMAN250 KODU ile 2999 lira şu an
  12. K

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Bende de fun 60 var hocam bakın bakalım nasıl olacak yorumlarsınız 😁
  13. K

Bende honeywell beyaz kule vantilatör var hocam o 1.kademe bile gece uyurken sesli ama uyutuyor iş görüyor güzel yani. Bu eminim ondan iyidir de fiyatını merak etmiştim o zaman şu an 3250 lira fiyatı fırsat sayılır sanırım. Bir de levoit var diğer evde kullanıyoruz o harika mesela hiç ses yok 3...
  14. K

Şu pelonis'i bende fark ettim ama kullanan yorumlayacak var mı acaba parasına değer mi?
Geri