Krugér00 isimli üyenin son içerikleri

1. Krugér00

OBS Studio bitrate sorunu

hocam çözebildin mi sorunu? neymiş?
  2. Krugér00

Açılışta siyah ekran sorunu.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarım açılmıyor. Bios ekranını dahi alamıyorum. 1-2 kere kapatıp açtıktan sonra safe modda başlatıyor ve o şekilde biosa giriş yaparak boot sekmesinden boot override'da diski seçerekten pcyi başlatabiliyorum. Pc açık olduğu süre içerisinde...
  3. Krugér00

Çözüldü✓ Pcye goruntu gelmiyor.

Hayır, herhangi bir yeni parça vs takıp cıkarmadım. Bu sebepten ötürü sadece format attım fakat sorun devam ediyor. Ayrıyetten herhangi bir arıza ışığı yanmıyor. 1728439445 Arkadaslar bios root ayarlamama ragmen her nasilsa yeniden other olarak degismis. Sanirim bios guncellemesi yaptiktan sonra...
  4. Krugér00

Çözüldü✓ Pcye goruntu gelmiyor.

Arkadaslar merhaba, baslikta da belirttigim gibi bilgisayari actigim zaman bilgisayae calisiyor, fanlar donuyor, sivi sogutmaya goruntu geliyor fakat ekrana goruntu alamiyorum. Kapatip actigim zaman da safe mode’a atiyor ve oradan biosa girip boot’dan manuel olarak baslatabiliyorum. Ayriyetten...
  5. Krugér00

Gaming Gen TR de böyle bir sistem var

Hocam merhabalar, Ben de bu sistemi aynı sizin gibi yükseltip almak istiyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Yaptığım piyasa araştırmasına göre fiyat hala çok iyi, gidip mi aldınız yoksa kargoyla mı aldınız, kargoyla aldıysanız freedos şekilde mi geldi yoksa win kurulu mu, detayları...
  6. Krugér00

Çözüldü✓ 70-80 Bin bandında 4070ti superli sistem

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda yeni bir bilgisayar alacağım ve bunun için de birkaç siteye baktım, 4070ti superli bir sistem istiyorum ve bulduğum sistem şu anda bu...
Geri