KRZMNİTK isimli üyenin son içerikleri

1. K

Öneri Ucuz mühendislik laptobu

Not aldım bu modeli teşekkürler 1726809177 Dostum macbooklarında oyun performansına güvenemiyorum
  2. K

Öneri Ucuz mühendislik laptobu

Merhabalar çok hızlı bir şekilde konuya girip zamanınızı çok almayacağım. 1- makine mühendisliği okuyacağım için muhtemelen hem çizim hem ağır simülasyon programlarını kaldırması gerek. 2-mevcut laptobum 2060 ve i5 işlemcili. Starfieldı açmaya çalıştığımda en düşük ayarda bile 60+ fps alamadım...
  3. K

Öneri Ucuz kulak dışı kulaklık önerisi

Öncelikle önerin için teşekkür ederim gerçekten qcy nin h serisi tam istediğim şekil ve fiyat bandında. Ancak h2 nin yorumlarına baktığımda çok falza kırılma durumu olduğunu gördüm acaba bütçeyi bir miktar arttırsak ve h3 h4 seviyelerine çıksak uygun fiyatlı oldukları ve ürün kalitesinin bir tık...
  4. K

Öneri Ucuz kulak dışı kulaklık önerisi

Ses kalitesi çok önemli değil aradığım tek bir kriter var kulağımı değil başımın etrafını sarsın yani jbl tune serisi gibi değil stüdyo kulaklığı gibi olsun yani kulağım kulaklığın içinde serbest olsun. Fiyat olabildiğince ucuz olursa sevinirim bi de kablolu olmasın malum yeni yelefonların hiç...
  5. K

Öneri Kariyerli oyun önetisi

Fifayı severek oynardım 18 19 23 hepsini yaklaşık 1 sene onaydım ama bi yerden sonra futbolcu takip etmek hep araştırmak takım dizmek frlan sıkmaya başladı bende yeni oyunlara yöneldim cod serisi olur wolfenstain oyunları olur ori and willump olur çocğunu deneyimledim ancak bi yerden sonra...
  6. K

Laptobum ne kadar eder

Acer predetor alalı 3.5 yıl oldu. Rtx2060 İ5 9300h 17.3” Işıklı mışıklı klavye 16 gb ram 1tb hdd + 256 ssd
  7. K

Ktm rc 125 alınır mı

Hocam çok teşekkürler detaylı yazınız için. Hakikaten motor sayfalarının hem karşılaştırma hem inceleme olarak alması gereken bir yazı hakikaten. Her bindiğimde sizi anıcam, iyi forumlar dilerim
  8. K

Ktm rc 125 alınır mı

Öncelikle yorumun için teşekkürler. Değerlendirdiğim modeller arasında aprilla rs125 de vardı(tabii honda ve yamahanın da modelleri mevcut ancak ben seçimimi yaparken öneceliğimi dış görünüşten yana kullandığım için bu iki modele indirdim). İnternette biraz araştırma yaptım ancak bu ikisinin...
  9. K

Ktm rc 125 alınır mı

Biliyorum yakın tarihlerde açılan konular var ancak günümüz türkiyesi düşünüldüğünde sabit kalan bir piyasa olmadığı ve önceki konularda bahsedilen rakamları görünce önce bi gülme ardından derin bir keder yaşadığım için tekrardan böyle bir konu açıyorum. Ben 16 yaşında 190 boy 75 kg bir akadaşım...
Geri