ksv2 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Ostim teknik vs ankara bilim üni (ybs) (mis)

?
  2. K

Ostim teknik vs ankara bilim üni (ybs) (mis)

merhabalar. Ben yönetim bilişim sistemleri okumak istiyorum. Aynı zamanda ankarada okumak istiyorum. Ostim teknik üni ile Ankara bilim üni arasında kaldım. İkisinde de yüzde elli burs alıyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim? illaki bu üniversiteler olmak zorunda değil hatta ankara bile...
  3. K

Spotify web sitesi mi çöktü?

spotify web player ve spotify.com açılmıyor sorun bende mi sizde de öyle mi
  4. K

Mac mini m4 vs m4 pro

dostum aynı şeyleri bende düşünüyorum aldın mı acaba? aldıysan deneyimlerini paylaşır mısın?
  5. K

Mac Mini M4 hakkında tavsiye

Hangi ramli modeli aldınız ve deneyimleriniz neler bende almayı düşünüyorum base model almayı düşünüyorum sizce hangi versiyonunu alayım
  6. K

Mac Mini M4 Base Model

Herkese merhabalar. Bir adet M4 mac mini almayı düşünüyorum(base model). Youtubede izlediğim bazı videolarda premiere de ve final cut pro da timeline’da takıldığını söylüyorlar 1080p ve 4k görüntüler üzerinde çalışıyorum. Ve akabinde günlük kullanım için almayı düşünüyorum. Sizce onun yerine...
  7. K

Valorant yayınlarında görüntü kumlanıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Merhabalar valorant yayınları yapmak istiyorum. Sistemim ryzen 5 5600 rx 6700 xt 12 gb 16 gb ram. oyunda hareket ettiğimde yayında görüntü bulanıklaşıyor. durduğumda ise netleşiyor. çatışma sırasında ise oyunum yavaşlıyor gibi hissediyorum. bu sorunu nasıl düzeltebilirim? obs ayarlarım şu an...
  8. K

3060 12 GB VS 4060 8 GB kartlarından hangisini almalıyım

görüşlerinizi için çok teşekkür ederim. bu kartı almayı düşünüyorum kendi kartımı satıp sizce nasıldır? https://www.hepsiburada.com/gigabyte-geforce-rtx-4060-eagle-8g-gv-n4060eagle-oc-8gd-gddr6-128bit-dx12-dlss-3-gaming-oyuncu-ekran-karti-pm-HBC00004LYR16
  9. K

bu kartı 2. el almıştım ve neredeyse 5 yılllık. fps oyunlarında bazen fps drop yaşıyorum. (sistemim Ryzen 5 5600 16 gb ram) hem bu yüzden hemde nvdia nın teknolojilerini kullanmak istiyorum. örneğin mikrofonda gürültü engelleme ve kamerada arka plan ayarlama gibi
  10. K

öncelikle merhabalar. şu anda rx 6700 xt 12 gb amd ekran kartı kullanmaktayım. Kartımı satıp yeni bir kart alacağım. ya 3060 12 gb ya da 4060 8 gb alacağım. video editi ve fps türü oyunlarda canlı yayın yapıyorum. video editinde daha çok premiere pro ve after effects kullanıyorum. oyun olarak da...
Geri