Merhabalar, 35 bin bütçem var ve şimdilik gaming laptop almak istiyorum. Şu an en çok ilgimi çeken model Gigabyte A16 Rtx4050 i5 13. Nesil 512 ssd içeren modeli. Oynayacağım oyunlar valorant lol cs gibi oyunlar. Tavsiye verebileceğiniz veya bu ürüne dair bir bilgisi olanlar yazarsa sevinirim iyi...
Merhabalar öncelikle herkese iyi günler. İkinci el iPhone 11 satın almak istiyorum ve daha önce hiç iPhone kullanmadım. Yani iPhone’a geçiş yapacağım nelere dikkat edilmeli bilgisi olanlar bilgilendirirse müteşekkir olurum. Bulduğum ürünün kozmetik olarak neredeyse hatası yok. Herhangi bir...
Merhabalar öncelikle herkese iyi günler. İkinci el iPhone 11 satın almak istiyorum ve daha önce hiç iPhone kullanmadım. Yani iPhone’a geçiş yapacağım nelere dikkat edilmeli bilgisi olanlar bilgilendirirse müteşekkir olurum. Bulduğum ürünün kozmetik olarak neredeyse hatası yok. Herhangi bir...
açığı zaten görüyorlardır da umarım bir etki yapmazlar. çift fiziki simle 4+4 ay şeklinde kullanan çok fazla insan var. ben kararımı verdim 16 pro alacağım. umarım bir sorun çıkmaz. harici kendisi zaten 5 6 seneyi rahat devirir.
Açıkçası 16 pronun kamerasını severek kullanacağım tabii ki ama 16e de olmayan geniş açı Makro çekim vb. olaylarından dolayı etkilenmedim. 4 ay ek telefon taşımak sorun olmaz. işlemci güçleri ve dürüst olmak gerekirse dış görünüş olarak bakılırsa 16 pro beni daha fazla cezbetti. bu yüzden 16...
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar herkese. Aklımda çok karışık bir soru var yardımcı olursanız sevinirim. Yaklaşık 40 bin liralık bir bütçen var ve Applea geçiş yapmak istiyorum. Aklımda 16e gibi bir telefon var fakat yurtdışı 16 pro da fazlasıyla ilgimi çekti. yurtdışı telefon sıfır kapalı kutu...
Arkadaşlar merhaba. İkinci el Monster Abra A5 v19.2 almayı düşünüyorum. RTX 3050 Tİ 8 GB ekran kartlı olanlardan ve fiyatı 17 bin. Bu fiyata normal midir veya başka önerdiğiniz markalar var mı? Ve Monster hakkında ne düşünüyorsunuz?
Her yere baktım her şeye izin verilmiş. Bunun Android 12 yazılımında olduğunu düşünüyorum çünkü önceden hiçbir şey yoktu tüm ayarlar aynı. Android 12'yi telefonun sıfırlamadan nasıl değiştirebilirim?
Arkadaşlar general mobile GM 21 plus model telefonumu bugün android 12'ye yükselttim. Yükselttikten sonra telefon çok donmaya başladı ve şu an WhatsApp'ta medya alıp gönderemiyorum ses kaydı dahil. Ne yapmam konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.