Bana kalsa zaten ben s25 alıcaktım. İphone nun sunduğu özellikler samsungun yanında bişey değil. Fakat macbook almayı planladığından iphone almamak ahmaklık olur mu diye düşünüyorum
Pil performansı beni korkutuyor. Benim için pil performansı çok önemli. 16 pro alan arkadaşlarım pilinin çabuk bittiğini söyliyor. Hem hızlı şarj olsun hemde pil kapasitesi olsun Samsung etkilemişti beni. Fakat mac planı girince kafam karıştı. 16 proyu alıp pilin beni üzmesini istemiyorum
Herkese merhaba. Biraz uzun olabilir anlatacaklarım. Yaklaşık 5 senedir Oppo a72 kullanıyorum ve taktir edersiniz ki ömrünü yavaş yavaş dolduruyor. Almanyadayım ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Baya bir araştırdım hemde baya. Bir yanım ios diyordu bir yanımda Samsung. Araştırmalarım...
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bi 5 senedir Oppo A72 kullanıcısıyım. Ve telefon yavaş yavaş ömrünü tamamlamaya başlıyor. Yeni bir telefon almak istiyorum fakat çok kararsız bir insan olduğumdan bir türlü seçemedim. Samsung S25 Plus beni çok etkiledi ve aklımın bi ucunda o var. Bir yandanda Iphone...
Son Durum:
Sabah televizyona taktım ilk başlarda ekranda kırmızı çizgiler vardı sonra gitti. Sanırım çözüldü dedim ve operaya girdim ardından ekran yine gidip gelmeye başladı kısa bir süre sonra gitti ve gelmedi. Forumlara baktım insanlarda yaşamış benzer sorunları ve Ekran kartı ve ramleri...
Arkadaşlar merhaba. Sistemimde R9 280 ekran kartı var ve gayette işimi görüyordu. Fakat aldığım günden beri driver güncelle diyordu fakat en son driverı yüklemiştim. Eski ekran kartı diye çok umursamadım. Son 2-3 haftadır oyun oynarken veya video izlerken durduk yere ekran gidiyordu ve ekran...
Arkadaşlar merhaba. Sistemimde R9 280 ekran kartı var ve gayette işimi görüyordu. Fakat aldığım günden beri driver güncelle diyordu fakat en son driverı yüklemiştim. Eski ekran kartı diye çok umursamadım. Son 2-3 haftadır oyun oynarken veya video izlerken durduk yere ekran gidiyordu ve ekran...
Saramonic Blink500 PRO marka bir yaka mikrofonu almıştım. Yaklaşık 3-4 ay kullanılmadı. Bugün kutusunu şarja taktım fakat RX (alıcı) nin ekranı sorunsuz bir şekilde açıldı fakat TX (mikrofon) in ekranının ışığı çok düşük olduğunu fark ettim. Uzun süre kullanılmadığından bataryası boş olabileceği...