KToprak isimli üyenin son içerikleri

1. KToprak

Ram önerebilir misiniz ?

Daha ucuza 3200 MHz CL 16 bulunabilir ama para sıkıntı değil diyorsan attıkların da güzel
  2. KToprak

İnternet hızım yüksek ama indirme hızım düşük

Limit yok hocam diğer yerlerde de hız sınırı o şekilde 1591791875 turktelekom hocam modem vdsl destekliyor bu zamana kadar sıkıntı yoktu zaten 5-6 gündür bi sıkıntı var. Müşteri hizmetlerini aradım hız yükselince kopmalar oluyor diye düşürdük hızı dediler sonra tekrar yükseltin dedim şuan 16 ya...
  3. KToprak

İnternet hızım yüksek ama indirme hızım düşük

16 mb internet tarifem var internette hız testi yaptığımda bu hızı alabiliyorum ama bir dosya indireceğim zaman 6 mb hızı geçmiyor (600kb/sn) bunun bir ayarı varmıdır acaba eskiden böyle bir sıkıntı yoktu 16 mb indirme hızı alabiliyordum (1600kb/sn). Şimdi İDM ile denedim normal denedim fark...
  4. KToprak

Windows 10 Uyku Modundan Uyanmıyor

Bi ara bende de öyleydi kafama takılmıştı ama çok dert etmemiştim şimdi senin konuyu görünce aklıma geldi. Klavye mouse işe yaramıyordu mecbur güç düğmesine basıyordum tam olarak neyi değiştirdiğimi de hatırlamıyorum ama şuan klavye mouse la uyanıyor hocam. Uyanmadığı zaman anakartım ve işlemcim...
  5. KToprak

Öneri rx580 mi 1650 super mi

1650S derim
  6. KToprak

oyun önerisi

Bu oyunda ekşın silahlı çatışma filan var mı :) Nette videolarına bakıyorum sürekli bir konuşma elde kağıt kalem not almalar filan var bende merak ediyorum da çatışma filan yoksa bayar bi süre sonra
  7. KToprak

RX570 VS 1650S

1650S daha fazla FPS verir hocam sen yanlışlıkla 1650 ye bakmışsındır. GTX 1650 Süper RX 570 den çok iyi
  8. KToprak

Ekran kartı için hangi sıcaklık değerleri nedir benim 70 lerde takılıyor bir skntı yaratırmı 80 e falan hiç dayanmadı dayanırsa skntı olurmu

Hocam öncelikle sorunu başlıkta değil konunun içinde soru işareti koyduğun alana yazarsan daha güzel olur :) Ekran kartı modelini belirtmemişsin ama genel olarak 70 dereceler gayet iyi sıkıntı yok. 80 e dayansa da yinede çok sıkıntı yok
  9. KToprak

Aman Allah'ım !!!

Altyapı olmasa da en az 8 mb internet veriyorlardır herhalde altyapı dediğimiz şey fiber hızlar için geçerli hocam. Senin aldığın net hızın büyük ihtimal 8 mb indirme hızında 800 kb olması lazım ara sıra 1000 lere çıkar 600 lere düşer bu gayet normal yani benim kide 16 mb olmasına rağmen bazen...
  10. KToprak

Aman Allah'ım !!!

Kardeşim benimki de ttnet 16 mb internet alıyorum indirme hızımda 1600 kb bu bana az geliyor millette ne internetler var :)
  11. KToprak

Aman Allah'ım !!!

Sizin net hızınız kaç arkadaşlar 1000kb nedir çok yüksek rakamlarmış gibi bahsediyonuz yada benim kaçırdığım bi olay var :)
  12. KToprak

I3 9100 R7 240 csgo 800 600 cozunurluk dusuk ayarlarda kac fps alırım

Lafdan anlıcak bi insan olsan çok şey anlatasım geliyor da o kabiliyet yok sende https://donanimarsivi.com/forum/konu/ince-hesap-aras-kurye-kargo-ile-calismayi-biraksin.64120/#post-543004 https://donanimarsivi.com/forum/konu/incehesap-kargo-sueresi.56082/ https://www.sikayetvar.com/incehesap
  13. KToprak

I3 9100 R7 240 csgo 800 600 cozunurluk dusuk ayarlarda kac fps alırım

29 nisan! virüsün daha dallanıp budaklanmadığı zamanlar yani. O halde bile 2 hafta beklemişsiniz. Forumu pek takip etmiyorsunuz heralde incehesapta kargo süresi şeklinde aratın mayıs ayında verilen kargoların durumunu inceleyin ondan sonra zaten tartışmak istemezsiniz 1591709270 a2.5 da...
  14. KToprak

RX570 marka önerisi?

İnno3d güzel güvenebilirsin
Geri