Merhabalar, Lansmanla beraber iphone 17 pro max satın almıştım. Normalde yeni alınan telefonların sarjı her iphone serisinde 1-1.5 gün yeterken telefonda 1 günü geçirmek için zorla ekran süresinden kısıyorum. Bu rutin bir sorun mu yaşayan var mı yoksa acaba bana gelen telefon mu kronik arızalı
Yukarıda sistemimi size ilettim. İşlemcim Ryzen 7 7800X3D ve ramlerim 4x16 PATRIOT DDR5 ramlerim expo desteklemiyor ve şuan ramler 7000 olmasına rağmen 5200 de açabiliyorum maksimum aksi halde ekrana görüntü gelmiyor. Bilgisayar ara ara kendini resetliyor. Bunun nedeni tamamen sistem uyumsuzluğu...
Ekrana görüntü gelmiyor, bios sıfırlamayı denedim illet bu ramler 3800 ile çalışıyordu 6000 E çektim gitti ekran daha da gelmedi sıfırlamayı denedim bios u hala daha bu ışıklar yanıyor görüntü gelmiyor
Acil yardım
Dün teknosadan v3 pro aldım, Normalde diğer mouse ta (v2 pro ) ara sıra takılma oluyor diye aldım fakat aldığımdan beri bazen takılıyor bazen 3 -5 saniye donuyor anlayamadım sorun tam olarak nerde üründe mi driverda mı bulamadım.
Daha öne yaşayan yada bir fikri olan varsa yardım bekliyorum
Merhaba aktif olarak 8 aydır blackshark v2 pro kullanıyorum. Klavyelerdeki bu mute tuşuna bastıktan sonra tekrar sesi açmak için mute tuşuna basınca bilgisayardan ses açılıyor fakat blackshark v2 pro ya ses gelmiyor. Ancak bilgisayarı resetlediğim zaman sorun düzeliyor kulaklığı açıp kapamam...
Monitör asus rog 380hz ssd ise zaten windowsun kurulu olduğu ssd 1tb ve sadece windows var oyunlar 2 tb lik 7-8k okumalı yazmalı bir ssd de. İşlemcime baktım dahili bir ekran kartı yok. geforce experiencesın 100 200 lük bir fps düşüsü yapacağını düşünmüyorum. Herhangi bir öneriniz varmı bu...