arkadaşlar kpss çalışmayı düşünüyorum yarı bilgisayar başında yarı kitap başında test çözmek gibi şeyleri halledebilecğeim pahalı olmayan idare ettirebilecek kaliteli ofis koltukları biliyorsanız yardım edebilir misiniz?
selamlar öncelikle bu konuyu hangi kategoride açmam gerektiğini bilmiyordum bu kategoriden açtım. Benim evimde samsung marka ilk çıkan lcd tvlerden bir tanesi var ve artık internete girmiyor dreamstar nova 2 almayı düşünüyorum kullanım amacı olarak da tod sitesinden maç izlemek ve youtubeda...
amd işlemcilerde pbo diye bi olay varmış detay bilmiyorum sadece ya sıcaklık düşürmeye yardımcı oluyor ya da performans arttırımında işe yarıyor diye duydum bilgisi olan var mı işlemcim ryzen 5 5600 yapmalı mıyım
biosumdan tmp ayarını açmak istiyorum valorant mavi ekran hatası çözümü için fakat tmp ayarı yok güvenlik kısmında sadece adminstrator password ve user password var bunun bi çözümü var mı
ekran kartım sapphire radeon rx580 ve driver olarak da amdnin sitesinden amd software adrenalin edition kuruyorum son sürümü ama bazen oyunlara girerken kendiliğinden çökme yapıyor kendiliğinden kapanıyor. Daha önceleri bu sorunu bi şekilde çözmüştüm nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bilgisayara...
kullanım şeklinize göre değişir hocam fakat günümüzde 500gb m2 artık yeni nesil oyunları oynuyorsanız pek yeterli değil ek takviye olarak bi ssd alabilirsiniz benim önerim bu yönde olur