kuanbey isimli üyenin son içerikleri

1. kuanbey

CS:GO'da kaç kasa hakkım kaldığına nasıl bakarım?

Tam olarak nereye bakmam lazım?
  2. kuanbey

CS:GO'da kaç kasa hakkım kaldığına nasıl bakarım?

Soru başlıktaki gibi birde az önce level atladım diye grafitti verdi. O haftalık 2 drop hakkımdan 1 tanesini kullanıyor mu?
  3. kuanbey

3000tl'ye Sapphire 5700 xt Alıyorum Testler Nasıl?

FPS az değil mi ya? Bana mı öyle geldi?
  4. kuanbey

Yardım RTX 2060 Neden Alınır Ve Neden Alınmaz?

Fiyat nedir hocam?
  5. kuanbey

Overclock yapınca GHZ düşüyor

Yük altında sıcaklıklar iyiyse anakartınız besleyebilirse elbette olur.
  6. kuanbey

Öneri 100w üzeri 4050 laptop önerisi

Daha tamamen çıkmamış olan bir bilgisayara asla o kadar para vermem şahsen ve hele excalibursa, sonra atarım dobloma mangalımı yaparım.Her neyse...
  7. kuanbey

Hocam o zaman EasyTune değil de AMD'nin kendi uygulaması üzerinden deneyip yük altında test edin. Bir de merakımdan soruyorum, 1600 AF zaten Turbo frekans ile 3.6GHz clock hızlarına ulasabiliyor niye OC ile ulasmaya calısıyorsunuz?
  8. kuanbey

İşlemcin ısınıyor ise soğutma amaçlı frekans kısıyordur, ısılar nasıl?
  9. kuanbey

Hazır Sistem Tavsiyesi

Arada 6000TL fiyat farkı olunca pek mantıklı değil ama sen bilirsin.
  10. kuanbey

Hazır Sistem Tavsiyesi

Usta nerde toxiclik yapmışım ben adama? NVidia istiyorsa belirtebilir ancak hem daha fazla para verip hem de daha düşük performanslı bir sistem almak saçma. 6700XT nerede 3070 nerede?
  11. kuanbey

Hazır Sistem Tavsiyesi

Ona o parayı vermek yerine daha performanslı olan bu sistemi özelleştirip alabilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/261276/cyber-6700xt-intel-i5-12400f-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  12. kuanbey

Yardım RTX 2060 Neden Alınır Ve Neden Alınmaz?

Üretimi durdu, ikinci el fiyatı neredeyse RX 6600 ile aynı. RX 6600 biliyorsun ki 3060 rakibi bir kart. Bu açıklama yeter diye düşünüyorum :), iyi forumlar.
  13. kuanbey

Yeni RTX ekran kartında düşük performans sorunu

Hocam, ekran kartı tabanlı çekirdek hızınız dalgalanıyor kullanımda ötürü. Kullanımdandır diye düşündüm doğrusu çünkü VALORANT bildiğiniz üzere neredeyse ekran kartına ihtiyaç duymayan bir oyun. Ekran kartınızın sürücülerinizi vs. kurmadıysanız kurun, kurulu ise NVIDIA Denetim Masasından ekran...
  14. kuanbey

Rx 6600xt görüntü yook ve fanlar dönmüyor

Sistemin tam özelliklerini yazabilir misin?
Geri