Hocam o zaman EasyTune değil de AMD'nin kendi uygulaması üzerinden deneyip yük altında test edin. Bir de merakımdan soruyorum, 1600 AF zaten Turbo frekans ile 3.6GHz clock hızlarına ulasabiliyor niye OC ile ulasmaya calısıyorsunuz?
Usta nerde toxiclik yapmışım ben adama? NVidia istiyorsa belirtebilir ancak hem daha fazla para verip hem de daha düşük performanslı bir sistem almak saçma. 6700XT nerede 3070 nerede?
Ona o parayı vermek yerine daha performanslı olan bu sistemi özelleştirip alabilirsiniz.
https://www.gaming.gen.tr/urun/261276/cyber-6700xt-intel-i5-12400f-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Üretimi durdu, ikinci el fiyatı neredeyse RX 6600 ile aynı. RX 6600 biliyorsun ki 3060 rakibi bir kart. Bu açıklama yeter diye düşünüyorum :), iyi forumlar.
Hocam, ekran kartı tabanlı çekirdek hızınız dalgalanıyor kullanımda ötürü. Kullanımdandır diye düşündüm doğrusu çünkü VALORANT bildiğiniz üzere neredeyse ekran kartına ihtiyaç duymayan bir oyun. Ekran kartınızın sürücülerinizi vs. kurmadıysanız kurun, kurulu ise NVIDIA Denetim Masasından ekran...