bilgisayarcı anakartın ve işlemcin uyumlu değildi yazılım attım dedi. Artık iade edemezmişim. Bu anakart her yerde işlemcimle uyumlu geçiyor bu adam neyin yazılımını attı ve dedi ki performans kaybı var mı bakmam lazım. Bilen biri yardımcı olabilir mi
9070xt ve ryzen 5 9600x sistem topluyorum. Bütçem çok fazla değil kasa olarak asus a21plus düşünüyorum. 360mm sıvı soğutucu destekliyor ancak 240 yeterli oluyor galiba benim için. Buna göre önerilerinize açığım, sıvı soğutucu hakkında hiçbir bilgim yok sadece bazı markaları daha önce duymuştum...
Kartın çıkış fiyatı 600 dolar ama şuanda satışı 1000 dolardan fazla. Ucuzlaması gerekiyor ama çok süre geçtiği halde ucuzlamadı, konu hakkında bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.
5070 saf güç olarak 4070ti s gücünde değil galiba ve dlss de çok iyi performans veremeyebiliyor. Eğer 4000 serisi ucuzlamazsa 5070 falan yönelmeyi düşünüyorum.
1736489132
4000 serisi ucuzlar diye yönelmiştim. Sonuçta adam aynı fiyata üst modeli varken alt modeli almaz, mecbur ucuzlaması lazm